39.haftaya verilen bir sezeryan günü vardı fakat 37.haftada 25 kasım da doğum yaptım.Önce adet sancısı gibi ağrı girdi sonra nişanım geldi.Sancıların dakikası düşünce aha dedim doğuruyorum. Hastaneye akşam 6 da gittik 4 cm açılma vardı.Çare yok doğurucam.Yemek yiyip sancı tuttuğu için maalesef 5 saat almadılar sezeryana ve 5 saat normal doğum sancısı çektim. En sonunda sezeryana alındım.Genel oldu.Erken doğmasına rağmen küveze girmedi.Aramızda kan uyuşmazlığı çıktı iğne vurdular bana.Kan uyuşmazlığı olunca sarılık riski çok fazla bilginiz olsun 1 saatte 1 emziriyorum. Ayrıca ultrasondaki kiloya inanmayın alakasız bir kiloda doğdu.Gebelik şekerim vardı bebeğin şekerine bakıldı o da güzel bir şey çıkmadı şekeri olan anneler diyete devam bozmayın.Sezeryan acımıyor desem yalan olur.Hastanede eşiniz mutlaka kalsın yataktan güçlü biri kaldırmak zorunda sizi.Bol yürüyün sezaryandan sonra.Gaz ve tuvalet olayı sıkıntı yapamazsan lavman yapıyorlar bana maalesef iki kez yapıldı.Ben rezene aldım rezene hayatımı kurtardı evde çok rahatlatıyor. Göğüs ucu yara olacak o Allahın emri.Krem fasa fiso işe yaramadı bende.Geceliksiz yapamazsınız.2 tane gecelik koyun.Depentlik bir kanamam olmadı benim.Bebeğe de bol kıyafet koyun sonra akılsız başım şunu da koysaydım keşke demeyin.Sorusu olanı cevaplarım.Öyle duygusal şeyler yazmak istemiyorum yeterince duygularımı içten yaşıyorum.Ama korkmayın hepsi geçiyor.Ben evladıma kavuştum darısı sizin başınıza inşallah.Bu arada sezeryan dikişi 3 gün can çok yakıyor ama ağrı kesici veriyor doktorunuz.Bugün 1 hafta oldu daha iyi dikişlerim.Kendinize iyi bakın planlı sezeryan anneler çantanızı da kapının önünden ayırmayın.Ayrıca Çakmak Erdem de doğurdum sıfır memnuniyet.Gidenler yazarsa sebebini söylerim.Kendinize iyi bakın aman Erdeme yolunuz düşmesin.