Thrmt_19 Tuuce7 bende oyle yapmistim o da doldu 37m haftamdayim bu hafda dogum iznine cikiyorum artikcok sukur🙏🙏
sokomel hayırlı olsun, ben de 32’yi gözlüyorum. raporu tam gününde mi almak lazım yoksa birkaç gün önce gittiğimizde yine 32 den itibaren geçerli olacak şekilde verirler mi acaba?
Tuuce7 sokomel Onu bilmiyorum zaten bebeği mi baz alıyorlar yoksa son adet tarihini mi onu da anlamadım çünkü bizim bebiş zaten önden gidiyor nasıl tam tutturuluyor acaba bu iş?
omerinannesi01 sokomel benim doktorum vermedi 31+ 6 di tam 32+0 ve sonrasi gunlerde veriyorlar genelde
Derya21d sokomel ben 32+3 de çalışabilir aldım günü gününe bence çok da önemli değil verdiği raporda gün hafta gibi şeyler de yazmıyor zaten analık çalışır tarzında yazı yazıyor özel hastaneden aldım ben
27_ Gamzem_12y Dogumdan sonra 1 gun 1 aya bedel diyorlar. Ben 37 ye kadar dayandim. Acikcasi okuldayken daha az yoruldugumu fark ettim. Evde zaman gecmiyor. Bir de Allah sabrini veriyor çalışırken
Suramtl Gamzem_12y bende 32.haftam doldu bugün 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım masa başındayım kayınpederimin işyeri çok rahatım.ama bu izin , devletten para alma işlerini hiç anlamadım biliyorsanız beni aydınlatın lütfenn🙄
Ummugumus 32 de raporu alinca sadece is yerine barakiyorsun degil mi baska yapilmasi gerekn birsy var mi
Gamzem_12y Ummugumus hayr yok sen oraya brakyosun onlar muhasebeciye veriyor muhasebeci raporu işliyor