aslikls3 Günaydın güzel anneler... Doğum sonrası için korse aldınız mı hangi markayı tercih ettiniz ve bedeni neye göre seçtiniz. Ben 24. haftadayım ne zaman almam gerekiyor doğuma yakın kilom netleşince mi almam gerekiyor bilemedim :))
Gizemabc aslikls3 denk gelmişti bir tane korse bimden bir tane bel bandı A101den almıştım. 36+5im bugün 72 kiloyum. Korseyi L beden bel bandını XL beden aldım; ama bel bandını da L alsam olurmuş
rukiye-02 aslikls3 ben sezeryan oldum korseyi doğumdan sonra aldım medikalden ama çok sert kullanamıyorum zaten karnım filan gitti 7 kilo almıştım 9 kilo verdim 🙄
Deletedmom00260 aslikls3 Ben doğumun şekline göre alacağım. Normal doğum olursa birkaç gün içinde takılabilir deniliyor, sezaryen olunca iki hafta kadar önerilmiyor. 29. Haftadayım ona göre alacağım.
aslikls3 Gizemabc ben daha 24. haftadayım biraz daha bekleyim dimi şimdi kaç kilo olurum kestiremiyorum
rukiye-02 aslikls3 üzülme canım ya verirsin bebekle evle uğraşırken hergün kilo veriyorum vermesem de yazın spor veririm diye düşünüyordum ama gerek kalmadı
Drryy aslikls3 evet kızımdada kullandım şimdi oğlumda kullanacağım alacağınız en iyi marka bu diğerleri yanına bile yaklaşamıyor
rukiye-02 aslikls3 süreç zorlu oluyo mutlaka verirsin zaten ilk etapta 6-7 kilo veriyorsun sen hamileliğin tadını çıkar vaktin varken kesintisiz bol bol uyu ben uyuyamadığım her gün için pişmanım 😬
aslikls3 rukiye-02 ayyy herkes aynı şeyi söylüyor ben de çalışıyorum dört gözle 32. Haftayı bekliyorum bol bol dinlenmek için 😀
Drryy Funal hamile kalmadan önce ki bedenim s m aldım doğumdan 1 ay sonra karnım inince kullanıyorum ilk 3-4 gün nefesi zor alıyorsun o kadar sıkı ama sonra alışıyorsun göbek felan kalmıyor düzenli kullanımda
Drryy Funal ben s bedenim normalde doğumdan 1 ay sonra karnım inince M beden oluyorum sonra kullanıyorum düzenli günde en az 4 saat