ikibocekbircicek Merhabalar dünden beri araştırma içerisindeyiim hangi marka alsak diye de molfix ve sleepy arasında gelip gidiyorum sizlerinde önerebileceği memnun kaldıklarınız hangileridir acaba 🙈
Asafberan01 ikibocekbircicek canım sleppy ilk kızıma doğduğu an sleppy kullandım ikinci bebeğime de sleppy kullanicam primayi kim kullandiysa ondan sonra başka bir beze geçiş yapamadılar pişik yapıyormuş ben slepyy tavsiye ediyorum
Muneweralp ikibocekbircicek ben sleppy aldım henüz kullanmadım ama mühendisinoğlu var onu takip et instagramda bütün markaları inceliyor ve şuan için en kullanışlı bez sleppy incelemeleri onu gösteriyor sende bak istersen seçimlerinde yardımcı olabilir
ZeynepveSeyit İlk bebeğimde prima kullandım çok menmundum ama çok pahalı olduğu için doğacak bebeğime goon aldım bakalım çok önerdiler deneyeceğiz🤣
Asu20 Kızımın teni çok hassas hatta mustela kullanıyoruz kremler sampuanlar vs. Sleepy hıc tenine zarar vermedi çok çok memnunuz 2ay 13 günlüğüz. Tavsiye ederim 😊🌺
Mevr ikibocekbircicek ben de çok araştırdım en son sleepy e karar verdim ondan aldım inşallah bi sıkıntı yaşamayız ama kullanıp da memnun kalmayan duymadım henüz 🤗
Kayraruzgar ikibocekbircicek ben paddlers aldım çevremde kullananlar hep memnun fiyatıda çok güzel kendi sitesinden aldım müşteri ilişkileride iyi biçok şey sordum bikaç saat içinde hep döndüler whatsaptan. İnşallah oğluşumda sever ama ne ile başlarsanız onunla gidiyor genelde özellikle prima ile başlarsanız değiştirmeniz zor olabilir sonrasında başka bez kullanamıyolar prima kullanan bebişlerin popişinde😍😍
Sumeyye_g ikibocekbircicek bende şimdilik prima aldım birkaç paket bakalım çok sevende var sevmeyen da var her bebek bir olmuyor bakalım primayla başlıycaz ama arkadaşım sleepy ve migrosun bezinizde kullanmıştı omlarımda önermişti zamanla doğsun bakacağız
yigitmom_ ikibocekbircicek 46 günlük bebegim var ve ilk doğduğu günden itibaren Molfix pure soft kullaniyorum cokta memnunum ama bebek bezleri bence bebegin seçeceği bir ürün çünkü en kaliteli bez bile bebeginizde pisik yapabilir