Sevda1423 Kızlar 25 haftalık hamileyim altım sızlıyor gibi acaba neden böyle oluyor başına gelen var mı
YDE Sevda1423 benimde vajinam ve hafif yukarısı ağrıyor. Çatı ağrısı dedikleri şey sanırım bu. Sizin biraz erken başlamış sanki sizin ben 34.haftadayım iki haftadır başladı 😔
Beyzamuhammed Sevda1423 canım genelde idrar yolu enfeksiyonunun alametleri bende yaşadım ilk kontrolde idrar tahlili isteyip doktoruna danış
Ftszgn Sevda1423 idrarda yanma alıntı yoksa enfeksiyon değil,26 haftandayım bana da 2 hafta önce oldu batma ağrı acı gibi rahim büyüyor çok normal dedi doktor idrar da temiz çıktı
Htcglgnaksy Sevda1423 benimde öyleydi o haftada ayakları orda duruyormuş arada baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş
Ilbilge Hep olan bişey ama idrarında yanma vs varsa enfeksiyon olabilir. Bol su tüket ve ilk kontrolünde doktoruna mutlaka sor
fadimeozbas @Ftszgn Aynen öyle bende de enfeksiyon yok 24 haftadayım ara ara ağrı batma acı sızlama oluyor büyüdüğü için sanırım
Ftszgn fadimeozbas evet ben doktoruma sordum rahim kasları rahim büyüdüğü için çekiyor o da altta batma aci ağrı yapar dedi. Youtobe de kağan kocatepe diye bi doktor var videoları mükemmel tavsiye ederim
Sevda1423 Benimde 2 hafta sonra kontrolümVar sızlama gibi oluyor bende idar yolu enfeksiıuonundan şüphelendm tahlil vercem kızlar