Mrvt Kızlar 10 gündür belimde ve kasıklarımda çok ağrı, bir de çok akıntım var yarın regl günüm inşallah hamileyimdir . Siz de oldu mu böyle belirtiler tecrübeli arkadaşlar 😊😇
YavuzunSelini Mrvt kanda gebelige baktirirsaniz ogrenebilirsiniz cunku saydiklariniz bazende adet belirtileri olabiliyor
Guloo68 Mrvt bendede aynıydı adet olacak gibiydim göğüslerim çok ağrıyordu adet belirtisi diye önemsemedim adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptım zaman geçsin diye hamileymisim canım inşallah sende hamilesindir ❤
MeltemOlgun Mrvt bence biraz bekle benim adetim 3 gün gecikmişti öyle idrar testi yaptırdım ve pozitif çıktı çok şükür rabbime 😍 eğer sabredemiyorsanda evde doğal yollarla test yap..
Sedafirat gnc canım su an benim sol kasigimda sertlik var sanki bisey içten itiyormuş gibi oluyor o bebeğim mi acaba sağda hic bisey şuan solda öyle atıyor gibi
lkayRazgatLolu Sedafirat bebeğin şuan haşaş tanesi kdr 😂😂 toplu iğnenin iğne kısmı. Hiç bişey hissedilmez. Bence en kesin karar kan verip beta hcg değerine baktırmak
gnc Mrvt canım ara sıra göbeğin buz gibi olacak yani bu kesin ben bir çocuk düşürmüştüm o zaman fark ettik eşimle ikinci hamileliğimde de adet tarihime 1 hafta kala eşim göbeğin çok sığuk hamilesin dedi inanmadım sonra acaba diye düşündüm test yaptım hsmileyim 🙂
Mrvt YavuzunSelini ya maşallah çok iyi yarın dayanamayıp yaparım bende kesin bilmiyorum hamile gibi hissediyırum kendimi ama belli de olmaz 😊
lkayRazgatLolu Mrvt bnm idrarımda Çıkmamıştı negatif çıksa bile üzülme bence. Yada pozitif çıkarsa da yanlış çıkıyormuş o yüzden bence herhalukarda kan testi👍🏽🤗
Mrvt lkayRazgatLolu bu arada doktor karaciğer enzimlerim yükselmiş bu da hamilelik belirtisi olabilir dedi doğru mu sizce