Cz34 Kızlar günde 1 2 avuç ceviz tüketen varmı faydasını görenler varmı ben yiyorum ileri zeka olur çocuk fazlası iyi değil diyorlar birşey söylermisiniz fikriniz nedir kullanıp yararını gören varmı zararınıda söyleyin 😂😂😂
Kubuuu1 Cz34 günde 4-5 tam ceviz omega 3 ihtiyacını karsiliyormus hamileliğin başından beri en düzenli yediğim şey tabiki faydalı ☺️
Zeyk Cz34 yiyip yararını gördüğünü nasıl söyleyecekler ki ? Zeka gelisimi için bişey diyemez kimse bebeğin kilosunu etkiler şimdilik söylenecek şey bu olur fazla tuketirsen de kendine çok kilo alırsın.
gezentianne Cz34 Valla teyzemin kızı üstün zekalı,o kadar zor ki üstün zekalı olacağına normal zekada olsun 🤣 Bu arada bir avuç çok fazlası kilo da yapar haberiniz olsun, 2-3 adet ceviz günlük yeterli
Iremgokce Cz34 iki avuç çok fazla 45 adet ideal herşey gibi cevizinde fazlası zararlıdır heralde birde yağlı bir kuruyemiş olduğu için fazla tüketmeniz halinde kilo yapabilri
Cz34 Kubuuu1 ben başından beri yemiyorum bulantılarımda sadece badem yiyebildim aç karnına ama 3 aydan sonra ceviz tüketimine başladım ☺️
Cz34 Zeyk Ben kilo alsamda sorun yok kilom iyi gidiyor şükür 😂 bebeğim sağlıklı olsunda kiloda alıyorsa alsın ama beyin için ceviz tüketmek iyiymiş 😌
oznurdurgut Eevt faydasını gördüm demek doğru olmaz ama , kaju badem yerkende çiğ olmasına dikkat edelim 😇 çünkü daha faydalı ☺️
Cz34 gezentianne İşte normal zeka iyi beyin erken yorulur korkuttular beni bu yüzden cevizden 😂 kilo yaparsada sıkıntı yok takıntım yok kilo konusunda iyi gittiği için şimdilik kilom 🙂
Meliha_nur Ben her sabah kahvaltıda ceviz ve fındık yiyorum doktorum söyledi beyin gelişimi için önemli dedi
Gizoo Cz34 ceviz faydalı yağlar grubundandır ve onunda fazlası sana kilo yapar sonra vücuttan atman zor olur. Zaten günde 3 tam ceviz yeterli sakın avuç avuç yeme boşuna kalori alma 😊
Dilek1661 İlk beş ay avuç avuç ceviz yedim babamın ceviz tarlası var en tazelerinden yedim valla şuan 24 haftalık hamileyim ama 10 kilo aldm çok gibi gözüksede benm için sorun olmadı zaten 44le hamile kaldm şuan 54m artık dikkat etmeye çalışıyorm 😂😂😂
Kedili_Anne Ben günde 2 adet yiyorum :) bir yerde yeterli olur diye duymuştum. 3-4 ü geçmemek lazım. İnş bebeklerimiz çok akıllı olur 😇
Cz34 Mervemm ağız kaşıntısı neden oluyor acaba ben bi iki kişiden duydum aynı şeyi 😳 yiyebilseniz iyi aslında
Dilek1661 Cz34 şuan hamile olduğum bile belli olmuyor 6.ayın içindeyim normalden zayıf olduğum için beni zorlamadı hamile kalmadan 44 kiloydum 🙂🙂
Hawa4087 Cz34 ithal cevizler oyle oluyor canim yada eski mahsulse ondanda olabilir ben hep kendi bahçemizden yedigim icin bekarken aradaki fark cok bariz farkediliyor o yuzden ben annemden getirttim hiç öyle değil
yagmur2019 Cz34 günde 3 ya da 4 adet yeterlidir bir avuç iki avuç çok fazla sonuçta çok yağlı bir kuruyemiş