ZalovaLeyla kr1907 normal doğum oldu. 27 haftalıkken rahim ağzı 3-4mm düşmüştü 2 ay biraz hastanede serumlarla biraz evde yatarak zamanı geçirtim çok şükür erken gelsede kilosu iyi olduğu için normal bebek.
Emine67 36+5 haftaligim mide yanmasi eksimesii ve kemiklerim sızlıyor resmen . Gecmeyen siddetli bas agrisida cabasi Az aldi insAllah hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavrularimizi 🤲
Hazaaalll GoncAli 3.5 hafta önden gidiyorsa bence de zamansız gelebilir sanki öyle olacakmış gibi düşündüm bi an 💕
GoncAli Hazaaalll valla Suan yatıp dinleniyorum. Sancılarım da var. Allah annemden razı olaun iyiki var. Evde 3 yas cocuk olunca dinlenmek zor
Sevimed 37+4 gunluguz. Ara ara kasılmalarım oluyo karnımın altında ama gecıyo. Galiba normal sancı degıl yarım saatte bır saatte bır geliyo. Sızdede oluyo mu
kr1907 ayse__ 1 hayırlı olsun su patlaması su gelmesi bu aralar çok okuyorum nasıl oluyor bir da bir sürü su mu geliyor ya bugün çok az ıslaklık oluyorhissediyprum
ayse__ kr1907 tuvalete gittim küçük tuvaletimi yaptıktan sonra tam kalkayım dediğim anda birden pat diye ses geldi klozet su doldu bi anda