Thesra Eacem Amannn allahımmmm😱😱😱ben bir tanesiyle baş edemiyorum sen ikisiylee nasıl başarıyosun maşallahh 1 ay 4 gunluk kız bebeğim var benimde canımm çok zor ama allah yardımcımız olsunn seninkide minicik benimkiside🤭🤭
Eacem Thesra valla basediyorum iste sağolsun büyük kizim akilli onun bi zorlugu olmuyo kardesini çok seviyo
Thesra Eacem Aynen büyük kızın zorluğu olmaz ama küçüğün sancıları felan gerçi daha başlamamıştır inşaallah da olmaz sen tecrübelisin aslında ama işte onlar ağlyınca insan dayanamıyo yaa bende 3 aylık olsakta azcıkta olsa rahtlasam diyorum😒😒
anneoldumm Happy Kids • Bebek Gelişimi, MUTLU ISLER TEKNOLOJI VE ILETISIM HIZMETLERI TICARET LTD STI https://itunes.apple.com/tr/app/happy-kids-bebek-geli%C5%9Fimi/id1349245161?l=tr&mt=8
blackcatS Thesra gelemedim ya 🤦🏻♀️ Aktif olması için gelecek maili bekliyorum Facebook’la giriş yap diyince uygulamadan atıyo of ya 😑
Thesra blackcatS Alla alla gelmedimi mail bana hemen gelmişti oysaki facebooku bilemiycem kullanmadığım için 😒😒 demekki daha tam kadro hazır değiller canım🧐🧐🧐
blackcatS Thesra gelmedi ya 😞 gelene mi düşüyo mail başka klasöre mi eğer öyleyse teldeyim diye mi göremedim PC’den bakarım bilmiyorum 🤷🏻♀️ bebek büyümeden tartışsaydık şu gaz vs sorunlarını 😂