Ensarinannesi Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var 32 haftalık hamileyim banyoda düştüm kasıgım felakaet agrıyo yürüyemiyorum ayaga kalkıp doktora gidemiyorum napıcam😱😱
Gzd_ Ensarinannesi evde kimse yok mu allah aşkına en kötü ambulansı ara buraya yazana kadar panik yapma
Enyes Evde kimse yok mu? Yoksa komşunu ara sana en yakın olanı ara en olmadı 112 ara :( allahım şifa versin sakın ol
Ensarinannesi Eşim evdede ya kucagına alması lazm yada dediğiniz gbi ambulansa gitmem lazm hiç hareket edemiyorum 🙄 napıcagımı şaşırdım acıdan
Nur1991 Ensarinannesi En korkutum şey hemen acile gidin burada zaman kaybetmek neden hiç anlamıyorum 🤦🏻♀️
Sghslove Ensarinannesi ambulans ara canım yada kucağına alsın bak bunları düşünebiliyorsun zaman kaybetme lütfen
Deletedmom099 Mecbur hastaneye gitmelisin eğer bu durumdaysan burda vakit kaybetmek yerine eşinle hastaneye nasıl gidebilirsiniz onu düşünün şu durumda ben olsaydım eşim panikten evde deliye dönmüştü ambulans çağırın
EsmaSiyar Ensarinannesi 112’yi arayacaksın doktora gideceksin. Burada neden vakit kaybediyorsun onu anlamadım.