Öncelikle buraya daha güzel Bi hikaye yazmak isterdim. Ama benim için yinede en güzel hikaye oldu. ♥️ Yavrum şimdi kucağımda 👩👦
Tahmini Doğum Tarihimiz 11 aralıktı nedense ben hep kasımda doğum yapmak istedim öyle de oldu 27 kasım günü aşırı mide bulantısı kusma ishal acile gittim nst temiz sadece Bi idrar yolu enfeksiyonum vardı ama baya ciddi neyse o gece ilacımı içtim yattım sabahında da hastaneye gidicem sabah uyandım ki her yerim hafiflemiş ağrılarım yok olmuş (kol bacak sırt gibi) kalktım annemde kalıyordum kötü geçirdiğim için kahvaltıdan önce wcye girdim idrarımı yaptım sonra Bi an içimde sanki minicik küçük Bi su balonu patladı temizlediğimde çok açık pembemsi Bi kan gördüm tamam dedim nışanım geldi neyse masaya oturdum nasılsa doktora gidicem annemi telaşlandırmayayım dedim sonra tedirgin oldum Bi anda kalktım anne ben duşa giriyorum ne olur ne olmaz dedim banyoya girmemle suyumun gelmeye başlaması bir oldu daha önce bilgim olduğundan kegel kaslarımı sıktım ama durmadı ılık Bi su o an anladım 28 Kasım işte günlerden anneme dedim apar topar acile giriş yaptım hemen aldılar beni tabi acil nst açıklık falan Birde ne duyayım açıklık yok denecek kadar az ara ara giren sancılar var velhasıl kelam yatışım yapıldı saat 4 e kadar hafif giren sancılar vardı açıklık 3 cm oldu ümitlendim tabi sonra saatler geçtikçe dayanılmaz ağrılara yerini bıraktı ılık duş başta şe yaradı ama sonrası etki etmedi saat 9 tekrar açıklık muayenesi yapıldı 4 cm benim bütün umutlarım tükendi nasıl olacaktı halim bile kalmamıştı neyse bekliyoruz tabi dayanmaya çalışıyorum bebeğim baş gelişti ama kanala girmedi Bi türlü en son nstye bağlandım yatmam mümkün değil ellerimi ısırıyordum ağzımı kapatıyordum Bi anda o da ne cihaz ötmeye başladı dedim kağıdı bitti heralde anne çağır taksınlar dayanamıyorum bitsin hemşire gelir kağıdı koparır koşa koşa gider ve gelir anneninde bebeğin de kalp atışları düşüyor acilen sezeryana almamız lazım izniniz varsa diye dünyam başıma yıkıldı kabul ettim hemen ah o korku sancılarla nst de duramayan ben bebeğimin kalp atışlarını duymak için Bi anda güçlendim sanki acilen giyindirildim annem ağlıyor ben hala güçlü olma derdindeyim bişey olmıcak hemen çıkıcam zaten dedim kapıdan çıktım sedyeyle eşimi gördüm hani o güçlü ben yıkıldım Bi anda ağlamaya başladım doğumhaneden ameliyat haneye elimi tutarak gittik ve ben girdim spinal anesteziyle başlandı hemen sonra bi ses 29 Kasım 00.20 de öyle cılız öyle yorgun Bi sesti ki bi kere ağladı susunca ben ağlamaya başladım neden ağlamıyor diye annesi gayet iyi merak etme diyip yanağıma koydular gerçekten iyi ve ağzı açıktı yolda çok beklediği için ezilmiş birazdan ben zorumdan ıkınıyor gibi oldum belkide benim hatamdı başı ezilmiş yanağı mor ah onu ben öyle gördüm ya canım kuzum minik oğlum 3.120 gram doğdu şimdi hala hastanedeyiz ezikler falan gitti benim bazı sorunlarım oldu inanın o akşam belki bu kadar zor oldu ama onu kucağınıza alıyorsunuz ya o sizin kokunuzu biliyor resmen herşey unutuluyor benim biraz zor geçti daha kolay geçenleri de var tabi oğlumla ilk anımı sizlerle paylaşmak istedim hakkınızı helal edin kısaltıp yazılmış hali 🙏🏻♥️♥️♥️