Bbbsr gams1 ben olmuştum ama daha erkendi 34. 35. Hafta falandı gecelerce uyuyamadım sabaha kadar kaşınmaktan sonradan geçtş allaha şükğr ara ara koluma bacagıma gelşyo karnım kaşındıgında eczacı ın yaptıgı karışım ilaç var onu sürüyorum
Raniniii gams1 bende geceleri kaşıniyorum bayabrahatsiz ediyor ilac kullanamayacagim icinde kasinti tutunca hemen duşa giriyorum gece kaç olursa olsun o kadar iyi geliyorki
Nurcan6148 gams1 Benim 20 li haftalarimda basladi.Kan revan icinde kaliyordum.Bacaklarim.hep yara izi.Eskisine gore hafifledi ama hala devam ediyor.
gams1 Skn23 iğne oldum yalnız 1 gün fayda etti. Verdiği krem ise hiç geçirmedi. Doğumuma 4 gün kaldı sabretmekte çalışıyorum:(
Skn23 gams1 ben mantar olduğumda sirkeli su kullanıyordum. Kaşıntıya iyi geliyordu bide onu mu denesen acaba
gams1 Bbbsr benim biraz gec başıma geldi. Yoksa bu şekilde dayanmak zor olucaktı çok az günün kaldı kremle idare edicem :( alerjik yicekleri çok üst üste tuketmemek gerekiyor.
gams1 Yarın alınacak bebeğim. Normalde 6 sindaydi sezeryan günüm ama dayanılacak gibi değil diye 3 gün öncesine cektik