HlyaHabibezkaya BraBykkolanc benim gittipşm doktorda üstüne basa basa adet bitiş tarihimi sordu. Sonra vaşka bir doktora gittim başlangıcını sordu, değişiyo yani
LittleMan Nrnsmt nereye gidersen git hangi ülkede olursan ol. Sana şunu sorarlar son adet tarihiniz nedir. Sizde en son ne zamana adet gördüyseniz, onun ilk başlangıç tarihini söylersiniz. Ki ona göre 40 hafta hesaplanıyor 🤗
ZeynepFatih Nrnsmt son günü sormazlar son adet tarihini sorarlar son adet tarihi derken ne zaman adet olduğunu soruyorlar ilk günü yani canım ☺
Busranagme Drngrkm son adet tarihini arkadaşlar adetinin son günü olarak anlamış 😀😀😀 ülke olarak cok gelişiyoruz . İnsanlar okudukça daha da bilinçli oluyor ahahahha
Yaya123 Busranagme arkdas demek yanlız anlamıs sagolsun bilgılendırıldı ama bu sekılde dalga gecer gıbı yakısmıyor bı bayan bırbırımızı kırmadan lütfen yorumlar yapalım
Nrnsmt Busranagme insan gibi yorum yaparsanız iyi olur . Hepimiz insanız ve şaşırabiliriz çok dogal bu . Ama emin olun insanlık herşeyden önemli gelişmemiz için
Smile Busranagme siz biraz düşüncesiz ve bencilce yorumlar yapıyorsunuz bence bazen susup sadece yorumları okuyun böylece hem kendinizi değerlendirip hemde biraz EGO’larınızdan arınırsınız. ( bu arada bu yorumu genel olarak konulara yapmış olduğunuz yorumlardan istinaden yapıyorum. )