Kbra_80 Tüyleriniz için ne kullanıyorsunuz kızlar. Utanarak sordum inanın. (ben hiç agdaya gitmedim tüy dökücü kullandım hamilelikte kullanmak istemiyorum bebege zarar verir belki diye sonucta kimyasal yani)
[silindi] Kbra_80 canım ben ağda yapıyordum kendim ama artık karnımdan göremiyorum bu yüzden kuaföre gidiyorum. En rahat olan ağda bence uzun süre çıkmıyor tüyler. Krem kullanma içeriğinde çok kimyasal var. Ağdayı tavsiye ederim 😊
Gunay08 Kbra_80 ben lazer yaptırmıştım çok az var ağdaya gidiyorum. Tüy dökücü kullanmak istemiyorsan permatik kullanacaksın ama hiç utanma sıkılma ağdaya git sana tavsiyem 😊
37aysgl Kbra_80 canım ağda en iyisi bence hamilelikte jilet bugün alsan yarın çıkıyo bence kendini alıştır ağdaya rahat edersin
20182019 Kbra_80 cnm o tuy dokucugude ben kulllandm hamleyken tek bacaklarma ama dogmm var onumu ble goremyrm agdaya gtcm inan en iyiei agda hamileyken dha az acyr bebce
Kbra_80 Gunay08 karnım büyüdükçe permatikle zorlanırım biliyorum kuaföre hiç gitmedim agda için utanıyorum kendim evde agda ile denemek istiyorum cesaret edemiyorum. 6 aylık oldum ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık
Seydanurak Ben lazere gidiyordum o yüzden hiç ağda işine girmedim jelli jiletlerden kullanıyorum hamileliğimin başından beri. Mantarım da var zaten o yüzden hijyen açısından da kuaföre güvenemedim.
Sunshine1 Seydanurak ben de güvenmedim kuaför temizliğine ama jilet de beceremedim. Kuaförü eve çağırdım yeni malzemeler açtı Temiz . 5 dk bile bile sürmedi Hiç de acımadı 1 2 ay Çıkmaz şimdi tavsiye ederim hamileyim mikrop kapmamam gerek deyince yeni kutu açıyorlar
Kbra_80 20182019 sadece bacaklarda kullanınca bişey olmuyor mu ben korkuyorum bebegime bişey olur diye
duyguyilmaz 20182019 yanlis yonlendirmeyin lutfen kimyasal vucuda giriyo mu giriyo ha bacaktan ha genital bolgeden. Doktorlar hiçbir şekilde onermiyo. Kimyasal vucuda girdi mi yayiliyo sonucta.
Bilgeninannesi Ben evde lazer epilasyon aletimi kullanıyorum doktorum sorun yok dediği için o yüzden önceden de yaptığım için pek tüyüm kalmadı ne hikmetse gebelikte de çoğalmadı öyle takılıyorum yani. Ama 30. haftamdayım artık aşağıları ayna olmadan göremiyorum 😄
20182019 duyguyilmaz ya neye yanls yonlendiryrm ya ona bakalrsa hersyde var kmsyasl zarar verr tek backlarma dedim sık sık yapmi dedim arkadasa hatta dedim agda yapcm onceki ilk mesjmi okursan ya bole bos bos konusup polemik yaratrsnz anca.
filiz08 En iyisi kuaföre gitmek.Onların alışkın olduğunu düşününce utanmana gerek kalmıyor.Ben ağda sırasında öyle muhabbetin içinde buluyorum kendimi ki şaşıp kalıyorum sanki bi arkadaşınla çay içiyo gibiyim🙈🙈🙈
duyguyilmaz 20182019 Gerginliginizi hormonlariniza bagliyorum. Kimyasal her seyde var kabul ama tuy dokucu bildiginiz kil kokunu curutup dusuruyo kol bacak vs nerenize surdugunuz onemli degil yani. Sinirlenecek bisey yok belki bilmiyosunuzdur... Gebelik oncesi ben de surekli onu kullaniyodum gittigim 3 doktorda katiyen izin vermedi.