Deryannc Bende manavgattayım 27. Hafta hala birsey almadım :) Yavastan baslıyorum hastane çantası ilk işim olacak gerisi olur gider
Svdec1 Fhisneli merhaba canım hayırla gelsin bebişin 💕 ben sırayla aldıklarımı sayıyım sana da fikir olsun👍🏻 0-3 aylık tulum yeteri kadar 3-6 aylık yaza denk geldiği için elbise kıyafet beğendiğim bi takım şeyler iç badiler aldım bunlarla birlikte çorap-eldiven takımlarını da aldım. Banyo havlusu Kuvetini aldım e-bebekten bulabilirsin takım şeklinde kovasıyla ve filesiyle Emzik biberon Bakım çantası aldım set şeklinde içinde tarak tırnak makası vs var Mendiller aldım ağzı akar diye muslin bezleri aldım 3 tane battaniye 2 tane Bebek çantası son aldıgım eşyaydı 🎈 henüz büyüklere geçmedim çünkü 20.haftadayım evde kalabalık etmesinler. Sana tavsiyem küçüklerden başla hamileliğiin ilerledikçe ıncık cıncık şeylerle uğraşmak seni cok yorar büyük eşyalar bi günlük iş 💕 yani tulum zıbın badi şapka eldiven bunlardan basla devamı gelir 👍🏻
Degisken Burcu2626 manuel de olsa alınmalı bence.çocuğunu anneanne, babaanne gibi büyüklere emanet edip bi yere çıkacaksan sağıp bırakmak iyi olur.ben ins.de moshi marka var ondan alırım herhalde.
Deletedmom133 Burcu2626 gerek yok canım göğüs pompasına eğer emmezse alırsın heryerde bulunan birşey sonuçta ayrıca hastenede aut gelmiyor diye kullanılan birşey değil olmayan sütun nesini çekecek varsa sütun zaten sağlana gerek yok mem reddi yaşarsan emmezse alırsın 5 aylık bir anne olarak saba tavsiyem bu canım
Burcu2626 Deletedmom133 cok tesekkur ederim 🙏 bazilari listelerine eklemis de ben de bilemedim alinmasi gerekiyor mu gerekmiyor mu acikcasi
pyymamm Fhisneli küvet seti , kullanacağın deterjan, sampuan, atesölçer,banyo suyu için vs ölçer, avent cam biberon, zıbın, corap, hastane cıkısı, kullanacağın birkaç takım, bebek arabası, anne yanı,battaniye, vs aklıma gelenler
glnihal Sinemmdru Merhaba ben de o siteden almayı düşünüyorum inşallah ama zıbınları falan nasıl geldi? Kaç cm olarak yani? Bazı bebekler kilolu doğuyor ya onun için
Sinemmdru glnihal henüz gelmedi siparişim ama alanlar çok memnun kaliteli renklerinde solma olmadıklarını söylüyor hastane çıkışı yani beden yazmıyordu açıkcası yenidoğan olarak standarttır 🤔
Deletedmom133 Burcu2626 yok canım eğer gerekirse alırsın illa alınacak birşey değil ben hiç almadım sadece 2 3 aylıkken dışarılarda işimiz vardı el pompası aldım okadar isimi gördü yabi doktor aldırmadı bana eğer çalışacaksan alırsın boşuna alma emer zaten bebek dedi emmezse alırsın her yerde bulunuyor illa alincak bir urun değil dedi iyiki de almamışım 5 ayligiz ihtiyacım Olma di
Kizkalesi Fhisneli tatlım hazır yaazlıkklar indirimdeyken al herşeyi penye al kalın şeyler alma. Hastane çıkışından başlayabilirsin
EcrinveSelim Fhisneli ufak tefek baslayım dıyosan corap mendil ellik battaniye kıyaft alablrsin valla ben her cıktgmda bişe alıyrm bebek btti sayılır kendime baslıcm
Tugbaklc Fhisneli 29 haftam bitecek daha çok az şey aldım 2. Gebeliğim cinsiyet farkı olmasa kızımın çoğu şeyi duruyor faydalanırdım büyük şeyler almadım puset alacağım bir de bebek arabası aldım bi kaç zubin ama şu bi gerçek kendine de bebeğe de önce çanta hazırla cifter koysan yeter 2 hastane çıkış 4 5 zıbın yeterli gelir😁 diye düşünüyorum ben öyle planlı yapamıyorum ya doğunca alacağım çoğu şeyi bezi falan 😁 cunki kizimda ağzım yandı stok yaptığım için
Zulubik Fhisneli ben de detaylı ultrasondsn sonra başlamıştım alışverişe ilk:) İndirim olduğu için süt pompası almıştım ilk. Daha sonra 5'li ve 10'lu hastane çıkışı, ağız mendili. Ondan sonra karyolasıni aldık. Arabasını ve oto koltuğunu aldık. Bu son indirimlerde kendime hastane için gecelik, temizleme pamuğu gibi şeyler aldım. Emzik biberon VS. Yi bi arkadaşım verdi. Şimdi de kıyafet tamamlıyorum işte. Tavsiyem ilk önce hastane çıkış setlerini alın. Bebeğin dünyaya geldikten sonra ilk kullanacagi şeyler çünkü onlar :) devamı geliyor sonra zaten:)
Naghansuel Fhisneli benim ki yaz bebeği olduğu için ve Osmaniye de yaşadığımız için sıcak oluyor burası çok fazla çoğunlukla kısa kollu çıtçıtlı badi aldım 4 5 tane alt üst takım var iki tane patikli tulum var bir kaç tane uzun kollu normal tulum var birde 10lu hastane çıkışı diğer bakım malzemeleri şampuanı falan beşiği battanşyeleri neredeyse hepsi tamam ben sonradan sıkışmayayım maddi olarak diye parça parça aldım sürekli