Merveyrdm2303 Spiral sezeryan ile doğumum gerçekleşicek gibi görünüyor tavsiyeleriniz önerileriniz ve dualarınızı eksik etmeyin kızlar 💐 Allah herkesin gönlündeki umudunu hayırlısıyla versin 💙
Misssimsek Merveyrdm2303 allah yardim cin olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı da bize olsun ❤
Meloo Merveyrdm2303 allahım ikinizde sağlıkla kurtarsın inşallah 🤲doğum hikayenizi de okuruz inşallah 🥰
Merveyrdm2303 İnşallah doğurup bende yazarım hikayemi Allah razı olsun hepinizden darısı sizlerin başına 🙊🥰
Ozlem35 Inşallah kolay güzel bir doğum gerçekleşir canım benim, pamuk gibi yeniden doğmuş olursun bebisinle 🤗🤲🧿 Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
Deletedmom0065 Merveyrdm2303 allah yardimcin olsun canm🐥 nasil heycan var mi? Benimde az kaldi içim içime sıgmıyor :) uyku tutar mı seni bu gece🙄
Deletedmom0065 Canimoglumkubra Merveyrdm2303 sizin yerinize dusununce bile ellerim titriyor ya kendimi dusunemiyorum benimde on gunum var. Siz o zamana toparlamiş işinizi gucunuzu goruyor bile olucaksiniz 🙄
Canimoglumkubra Merveyrdm2303 canım benimde sabah Allah izin verirse spinalle büyük ihtimal doğumum var fakat yatamiyorum korku heyecan hepsi birbirine girdi nsl olur bilmiyorum heyecan dorukta Rabb'im hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏
Canimoglumkubra Deletedmom0065 inşallah cnm ama inan farklı duygular elinde olmuyor insanın yanimkarmasik buna şükür sağ salim kucağımıza alırız inşallah
As1iokay Bnde 2 gün snra zorunlu sezeryan olucam Allahım tüm hamilelere ne oldugunu anlamadan bebegiyle evine gelmeyi nasip etsin inşallah 🙏❤️
Guclu Merveyrdm2303 ben iki gündür hastanedeydim gündüzleri geceleri de uyku tutmadı ama bugün yattım 3 u geçiyordu ve şimdi son hazırlıklar yapılıyo sizde nasıl var mı heyecan korku