laboratuvarbebegi1 nefesimsiniz özelde 37 bitince 38 hafta demişti devlet 39 zorunlu olmadıkça son ana kadar bekletiyor
asli_kerem nefesimsiniz benim de 2. sezaryenim olacak bir sıkıntı olmazsa 39u bekleriz demişti doktorum. Bebek için çok önemli içerde kaldığı süre dedi. İnşallah bir sorun olmaz 🙏🏻
nefesimsiniz laboratuvarbebegi1 hadi ya devlet o açıdan daha iyi desene. ama 2. gebelik 2. sezaryan için diyorum
Fikret_kayra Benimde ikinci gebelik ikinci sezeryan olacak çok bekletmem dedi doktor eski dikiş yerinde incelme var fln dedi tam tarih vermedi ama 36-37 gibi alır galiba..
Gldane Fikret_kayra canım merak ettim de hani dikişlerinde incelme var demiş ya ilk sezeryan la şimdi ki bebeğinin arasında ne kadar var
Muneweralp nefesimsiniz benimde 2. Gebeliğim ve sezeryan olacak doktorum 39 da alıcam dedi ve gün verdi en uygun 39 gelişim tam olmuş oluyor dedi
filiz08 nefesimsiniz bi sıkıntı yoksa 38 de alırlar genelde.Bu devlette de özelde de değişmez.Kişisine göre bebeğin gelişimine sancıya göre değişir.
Nihalcakmak58 nefesimsiniz benimde ikinci sezeryanima devlet 39 haftaya gun vermisti ama benim sabirsiz oglum tam 38 haftasina girince sancilarim tuttu apar topar nst cok kotu cikinca kalp atislari dusmus acil sezeryana alindim ..