Baybayy Merhaba kızlar Karamanda yaşıyorum aslen Konyalıyım ve ailem de Konyada yaşıyor. Doğumu nerde yapacağım konusunda çok kararsızım. Fikirlere ihtiyacim var.
FdmNuur_Smtt Baybayy 15 Temmuz Bülent şimşek yada eğitim araştırma Bülent doğan ilgi alaka güzel buralarda Doğum yapan arkaslarım da ebelerin ilgisindende çok memnun canim Karaman’dan bi ablam geliyor oda suan gebe ve kontrol icin Doğum icin bile glicek
Aliayse Merhaba bende karamanda yaşıyorum, yeni hamile olduğumu öğrendim dün kesemizi gördük, hamile olmadan önceki doktorumla devam edicem yoluma inşallah Karaman tıp merkezi doktor Bayram Aydın doğumu da selçuklu da yapılacak Bi manilik olmazsa
Baybayy Ben de konyada medova fuat beye gidiyorum. Karamanda bekir sert e gidiyorum. Dogum için özeller pek önerilmiyor. Gerci devlet de öneren pek yok. Ilk hamilelik olunca bi endiseliyim.
Baybayy Aliayse muayenede oneriliyor ama dogumda yeterince ilgi gostermediklerini, ozel hastanelerde enfeksiyon riskinin fazla oldugunu ve normal dogum yapabilecekken sezeryana yonlendirmenin fazla oldugunu falan duydum...
Baybayy Aliayse ve kafam çok karisik bunun en buyuk sebebi karamanda bebek yogun bakimi yok ya bu beni tedirgin ediyor biraz evhamliyim dusuk riskim vardi bi de hep
Aliayse Benim doktorum özelde oda normal doğumu yapmamı istiyor özelde sezeryana yönlendirme yok hasta ne isterse o yapılıyor devlette ki gibi mecbur kılmıyorlar sadece
Baybayy Açıkçasi konya cok iyi tabi ki hastane konusunda ama evim karamanda oldugu icin burda dogum yapma fikri dogum yaklastikca cok sicak gelmeye basladi siz olsaydiniz ne tercih ederdiniz. Git gel artik cok sıkıcı olmaya basladi.
dedimolabilirrr Baybayy bende Konya da yaşıyorum canım medicana ya gidiyorum ve açıkcası doğum anında neye ihtiyaç duyulayacağı belli olmaz yoğun bakım ünitesi yoksa kesinlikle konyaya tercih etmelisin zaten ayaklanınca çıkartıyorlar hastaneden sonra gidip evinde dinleneceksin
Aliayse elif2670 elif2670 merhaba gayet ilgili güler yüzlü sert bir doktor değil doğumu da Selçuklu hastanesiyle anlaşmış orda yaptırıyor