Smylmaz Arkadas lar bir boş gebelik birde düşüğün oldu geçen hafta böyle durum yasayanlariniz var mi . Sonrasında sağlıklı gebelik geçirdiniz mi
Papatyam2017 Smylmaz ilk gebeliğim kürtaj 2.gebeliğim kendiliğinden kanama ile düşük 3 Gebeliğim kimyasal gebelik 4.gebeligim çok şükür sağlıklı bir doğum 5 Gebeliğim yine kürtaj ve 6 Hamileyim
Sweetblonde88 Smylmaz korkmayın benim düşüklerim boş gebeliğim ve bunlara bir kac kürtajım var. Bir oğlum var 8 yasında şimdi 33 haftalık hamileyim. Oluyor yani. İçinizi ferah tutun
Nemoanne Smylmaz Şu an 5. Gebeliğimi yaşıyorum; ilki kimyasal, ikinci gelişim durması kürtaj, üçüncüde sağlıkla oğlum doğdu, dördüncüsü kimyasal, beşinciye 37+1 hamileyim canım. Genetik test yaptırdım, 3. Den itibaren kan sulandırıcı kullandım bu arada.
Smylmaz Melikecbkc benimde adetim den 10 gün sonra düştü kese oluşmuştu ama 5 gün sonra bebek için gidicektim ama gideceğim günün öncesi düştü 😔😔 kendi kendine dustu ilki kurtajla olmustu .. ne kadar korundunuz siz
Melikecbkc Smylmaz ilk boş gebeliğinden sonra 2 yıl korunduk biz bazı nedenlerden dolayı daha sonrası korunmayı bıraktım 11 ay sonra hamile kaldım ben eşime doktor varikosel teşhisi kpydu o sırada ama ben hamileydim biz önemsemedik ki zaten başlangıçtı sonrasında ben düşük yaptım kürtaj oldum ondan snra eşim ameliyat oldu varikoselden 2 ay sonra ben hamile kaldım şuan hamileyim düşügümde teste gitti hiç bi sıkıntı çıkmadı eşşmle alaklı sıkıntı büyük bişey olsaydı ona hamile kalmazdım zaten o da büyük bi sıkıntı degildi ama ben düşük yaptıgım için biz ögrenmişken ameliyat olsun sonrasında daha sıkıntı yaratmasın dedik amelşyattan sonra hiç kprunmadım doktor bana korun demişti ben test temiz çıktıgı için korunmadım zaten zaman kaybettim biraz daha kaybetmek istemedim çok şükür kaldım siz ne kadar korundunuz ve eşinizde sizde doktora gittiniz mi bi sıkıntı var mı