Tubanasli Merhaba canlarım 🥰 Bebek arabası bakıyoruz da. Fikriniz var mı? Kraft ın arabaları hoşumuza gidiyor. Ama başka markalarda daha uygunları da var. Hani almışken iyisini mi alsak yoksa normal düzeyde mi alsak kararsızız. Önerilerinizi bekliyorum😇
Haribo42 Tubanasli bende cok arastirmistm hamileyken artik ezberlemistim bakmaktan😂 sonra gittim baston aldim 😂 ama varya cok memnunummm cokkk bi akrabamda anakucagi verdi ilk 40 gun lazim oldugunda arabayla gittigimiz icin hastaneydi vs onla gittik sonrada lazim olsugunda bastona koydum (babyhome bh 106) cok kalitelii bide kanguru aldım oh mis:))
Tubanasli Haribo42 Yaa çok iyi olmuş😇 Güle güle kullanın iyi günlerde 🥰 Bi bakayım canın çok teşekkür ederim 🤗
Tubanasli Edanurrr Şimdiden güle güle kullanın canım benim 🤗 Çok teşekkür ederim değerlendirelim bizde
Haribo42 Tubanasli ben cok arastirmistim inanki bi ara takmistim maclaren istiyorm diye yada baby home travel sistem diye sonra dedimki zkndine gel 😂 ee ztn kocamda almam dedi😬 o ben cok para vermem diyince dedim bari iyi bi baston alim:))
selcan12345 Ben efsane cuma indiriminden benetonun travel.sistem arabasını 350 tl ye aldım daha kullanmadım ama güzel duruyor çok üst markalara bakmadım bebeğin bir sürü ihtiyacı olacak işimi görsün yeter diye düşündüm 😊