Gozdeakan Kubra2503 benimde 13 Mart görünüyor.Önce mi sonra mı olur bilemiyorum😀Bel ağrısı vardı.Kalsiyuma başlayınca geçti ağrılar.Onun dışımda bebiş çok haraketli bu sıralar canımı acıtmaya başladı 🥰
Mujde- zelis63 iyiyim canım sağolasın,hareketli baya sadece şu ara sırt ağrısı bel ağrısı var başka sıkıntım yok. Sen nasılsın ? 🥰
Elifdmrylmz Happyprincess bende 23+6yim. Bana 24 mart dogumun dediler ama bence minik prensesim biraz erken gelecek 😊😊 bide dunden beri cok cok az hareket ediyor sizde de var mi bu olay korkmaya basladim biraZ
Happyprincess Elifdmrylmz benimde erken olur diye düşünüyorum doğum. Evet gün içinde çok hareketli değil yaa biseyler yediğimde yada yatacağım zaman hareketli. Hissetmediğim zaman hemen meyve veya çikolata yiyorum bi süre sonra az da olsa hareketleniyor elimi karnımA koyup dhaa net hissediyorum
kirpapatyasiii Ftszgn benim de 14 mart inşallah 🤗 Bende serklajliyim yata yata büyüyoruz siz nasılsınız
ipekworld Deda ben 26+2 yim 7 Mart gösteriyor sizin nasıl 10 Mart görünüyor 27 haftada olunca bir yanlışlık olmasın
Ftszgn kirpapatyasiii ben serklajdan itibaren 3 hafta yattım,son kontrolde rahim.boyu uzamış hunilesme kapanmış çalışmaya başladım 1 buçuk aydır çalışıyorum 🤗 ama ev işi yemek yapmıyorum hafta sonu full yatıyorum
kirpapatyasiii Ftszgn Yaa çok sevindim sizin adınıza maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤗 Bende olalı 2 buçuk hafta oldu sonrasında kanamam oldu diye iğne ve progestan kullanıyorum lavabo dışında kalkamıyorum 😏 Doktorum doğuma kadar dikkatle yatacaksın dedi
Ftszgn kirpapatyasiii progestan sabah Akşam ben de kullanıyorum ben bırak diyene kadar devam dedi doktorum,bu cuma nasipse şeker yüklememiz var 😊 bakalım rahim dikişler ne durumda en son 2 hafta önceydi kontrolüm. Ben de 3 hafta wc harici hiç kalkmadım ayaklarımın altına yüksek yastık koyup yattım hep,enfeksiyon a dikkat et aman bizim için 2 kat riskli
Nur-11 26+4üm 5 Mart gözüküyor Doğum bel agrısından mahvoluyorum çok agrıyo dayanılacak gibi değil nasıl geçecek bu yaaa😒
kirpapatyasiii Ftszgn evet enfeksiyon çok riski hem dikkat ediyorum hemde aromapatik ilaç kullanıyorum 😏 Bende pazartesi gidicem doktora bakalım ne dicek haftada 1 gittim şimdi 2 haftada 1 çağırıyor
Annesihamis Bende 23+3 üm Mart sonuna doğru Doğumun tahminen bel agrisi ve kuyruk sokumum çok agriyor erkek bebeklerde genelde görünüyormuş 2. Dogumum olacak insalallah kizimda da böyle bişe yasamamistim 😏
Seymasezer Kubra2503 benim 18 mart görünüyor ama bebeğimin hareketlerini cok hissetmiyorum 24 haftalık suan. 21 haftalıkken aşırı hissediyodum normal mi acaba
Vega Seymasezer benim de suan 22+6 haftalık en son doktora gittiğim de bebeğin hareketleri giderek azalaçak korkma demişti. Bnce normal o yüzden
Buseeeee Benimde kasık ağrım var sırt ağrım var,şimdi doktor aradı idrar enfeksiyonu çıkmış antibiyotik verdi, sizlerde de oldumu arkadaşlar? Kullandınızmı antibiyotik
aslikls3 Kubra2503 benim de 28 mart görünüyor 😍 1 Aydın alışverişe başladık artık ufak ufak alıyoruz bir şeyler ki çoğu şeyini hallettik diyebilirim