Hemsireanne35 25 haftalık olduk da yavaştan bakalım alalım diyoruz ama sepet beşiklerin içindeki tekstiller genelde beyaz ben uçuk mavi istiyorum tülünü filan da bildiğiniz internette satılan yerler ya da izmirde satılan yerler var mı 😊
nagi Hemsireanne35 ben varım ben ben 😃 izmirli bi anneyim ancak usakta yaşıyorum.bütün aliaverisimizi izmir den yapıyoruz.gaziemirde e bebek mağazası var büyük bi oraya bak derim.zaten gaziemire gitsen bir suru bulursun çünkü çok bebek mağazası var
deletedmom01 Hemsireanne35 sepet beşik ev tekstili mavi (canm boyle yazdim bikac birsey ciktı ama seninde istediğin gibi mi bilmiyorum 😊 ben büyüyen beşik alacagm icin sepet beşik hakknda bilgim yok ama cok güzel 😊😊
Nlnylmz Hemsireanne35 yektabebe diye bi sayfa var instagramda ben ordan aldım sepet beşiğimi izmir den geldi kargoyla ve tekstilde renk seçenekleri vardı pembe mavi isterseniz bi bakın İnstagramdan fiyatıda uygundu 😊
shdemir Hemsireanne35 Ben kullanıcam canım. Daha siparis vermedim bebekonfor diye bi site var daha önce alan arkadaşlar olmuş burda yorumları okudum fiyatlarda 350 500 arası icinde tülü cibinligi yorganı yastıgıda dahil istersen bakabilirsin. Ben o siteden alıcam😊
Hemsireanne35 nagi optimum un karşısındaki bebek mağazmağazaları di mi daha hiç gitmedim oralara ama bi gideyim oralara da bakayım o zaman 😊
nagi Hemsireanne35 park avm varya sen oraya git orda e bebek babymall hepsi var.mutlaka kendine göre biseyler bulursun.karşıyaka alaybeyliyim ben ama usağa gelin geldim.2 hafyadabir geliyoruz izmir e ailemin yanina.her geldiğimde talan ediyorum oralari 😁😁
Hemsireanne35 nagi bende buralı değilim çok bilmiyorum evlenince buraya yerleştik kimsemiz de yok burda o yüzden soruyorum böyle 😊
nagi Tam adamina soruyosun 😊 bebek alışverişi için kesinlikle mobilyada gaziemir.kilik kiyafettede kemeralti derim 😊