Yasmin89 Günaydınlar, bugün bebeklerine kavuşacak şanslı anneler nasıllar acaba 🥰 Darısı bizlerin başına, bakalım bebişten ne zaman fırsat bulup bize yazcaklar ☺️ Sizlere Sağlıklı doğumlar ve bebişlere de sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum şimdiden 🧿
Deletedmom0065 ZmrtDilaa ay insallah guzel gecmistir biz uyuduk uyandik sen anne oldunnn🍀🍀 girebildigin zaman yaz mutlakaa nasilsin nasil gecti
ZmrtDilaa Deletedmom0065 Cnm Çok Zordu En Yakın Zamanda Yazıcam Meme Sorunu Var birde Usg ölçeklileri ben şok 😱
ZmrtDilaa Deletedmom0065 Yok Sonrasııı Agrııı oluyorrr Cnm Yalan Yok Bol Su Kahve unut Spinal Sezeryansa
Deletedmom0065 ZmrtDilaa bebişin sagligi yerinde çok sukur dimi? O iyi olsun da. dikiş yerinde mi yoksa bel baş agrisi mi canm :((
ZmrtDilaa Deletedmom0065 Cnm 3100 dü 2660 sonra 2300 olduk zor emiyor ve dikiş yerleri başka bi sorun yok Allah’a şükür
20182019 Gizem835 cnm 10 araljta olcm normalde 38+1 de olcaktm dr kilosu 3000 kg olsn dedi az bldu o yuzden 38+ 5 ken dogm olck cnm
Deletedmom0065 ZmrtDilaa Allah kolaylik versin kuzum inşallah hemen toparlar kendisini şırıngayla mama destegi veriyorlar hastanede süt gelmedigi zaman sarılık olmasin diye. Allah ne güzel kavusturdu seni darısı başımıza inşallah hikayenide bekliyoruz❤ ömrü bahtı çok güzel olsun bebişin😙
iiisilll ZmrtDilaa Allah anali babali buyutsun bebeginize kavusmaniza cok sevindim dikis yerleri cok cok abartilck derecede aciyr mu ben de ptesi sezeryana grecegm tabiki kizima kavusacagm icin cok sevnyrm ama korkmuo da degilim ben genel anestezi olacagm
Yasmin89 Benimguzelkiziim her doktor kabul etmeyebilir tabi, özel hastaneler özel klinikler kabul ediyor genelde
Benimguzelkiziim Yasmin89 Yasmin89 ya bende istiyorum özelde ama çevre baskısındn korkuyorum bi de doktorlr normal doğuma zorluyomuş sanırsam fakat bnde panik atak gibi bişey var ve normalde çok zayıf bünyem var malesef çabuk yorulan biriyim tabi buna da şükür ☹️ Kan değerlerim iyi olmasına rağmen
Yasmin89 Benimguzelkiziim çevre baskısını lütfen takmayın , sizin bedeniniz sizin bebeğiniz ve sizin kararınız. Benim yakın çevrem değil ama mesela komşular, uzak akrabalar falan hemen soruyor neden normal değil sezaryen diye atlıyolar. Ben de bebeğin kordonu dolanmış doktorum çok zor olur normal dedi ve bu şekilde yönlendirdi. Önemli olan bebeğimin sağlığı diyorum susuyorlar. Gerçekten kordon dolanması var ama doğum için aşırı riskli değil aslında ama ben öyle diyip çıkıyorum işin içinden işte 🤷🏼♀️