brcaky Bezi stok yapin diyenler olabilir yapmayin paranıza yazik olur. Ben 1 adet 1 numara aldim 5 kiloya kadar. Zaten o bitene kadar bebekler hizli buyuyor 2 3 falan gecilir. Onun disinda bebek zibinlarina cok onem vermeye calisin. Hastane cikisi en fazla 1 2 yeterli. Onun disinda eldiven ve corap ikili takimlar genelde onden dugmeli acilanlae tavsiye ediliyor cunku giydirmesi cikarmasi acisindan basitmis. Benim bebegim kis bebegi diye patikte aldim. Yelek aldim. En onemlisi bide sapka bebek kafadan usur ve hastalanirmis. Onun disinda ben babynest yatagi reflu yatagi aldim. Annemler battaniyeler,bornoz takimi,besik,yatak,nevresim tarzi seylerde aldi. Alt acma aldm. 3 4 önlük var takimlardan cikan disinda 2 tane ben aldim. Kusmuk bezleri ve ter bezleri cok onemli. Müslin bebek battaniyeleri cok cok onemli hem bebek arabasi ortusu yapiliyor hem banyo ettirdikten sonra ilk once musline sariliyor suyunu aliyor sonra bornoza sariliyor muslinden bayagi onemli. E bebekten kundak aldm fermuarli birde. Onun disinda islak mendil hepsiburada indiriminden almstm bezle beraber 3 4 var. Onun disinda bakim ortusu var aldigim sleepy. Sebamedin vucut losyonu,sampuani,sabunu,banyo kopugunu aldim. Johnsons baby bebekyagi ve pudra aldim. Kraft solid bebek arabasi aldm. Benim 7 ayliksuan bitti hepsi kendi gereclerim kaldi.