Zeytin Ben ilk kızımda dönence kullandım ve memnun kalmıştım, şimdi kısmetse iki ay sonra bir de oğlumuz olacak. Fisher price yağmur ormanı dönenceyi çok beğendim ama biraz pahalı geldi almak istiyorum ama kullanan ya da fikri olan var mı?
BesteCanerKutluzolu Zeytin yağmur ormanı modelini bilmiyorum ama kelebekli rüyalar sanırım adı dönen kanatlı ayıcıklar var üstünde onu kullanıyoruz çok memnunum müzikleri güzel ışık ayarı iyi iki kademeli ses ayarı var anne karnı sesi bir de doğa sesleri seçeneği var benim bile uykumu getiriyor açtığımda 🙂
MerveYildirim Zeytin ben fischer price’in ninni soyleyen mutlu düsler dönencesini aldım . Sizin hem bebisin odasina uyuyordu hemde ninniler vardi cok hosuma gitti , birde rengarenk . Fiyati sizin soylediginize bakarak biraz daha yuksek ama malzemesi daha iyi duruyor sanki onada bakmanizi tavsiye ederim
Svcnn Zeytin gecen gun tam aldik kasaya gtk e bebekte isiksz dye geri braktm son anda gorntsu ck guzldi
Zeytin Projektör özelliği falan da varmış bizim baktığımız modelde hoşuma gitti, alıp pişman olmak istemiyorum Doğumdan itibaren kullandınız mı?
BesteCanerKutluzolu Zeytin evet eve çıktığımız ilk günden beri kullanıyoruz 14. Günümüz bugün bizimkinde de tavana yıldızlar yansıtıyor ışık kendiliğinden kısılıp açıldığından yıldızlar değişiyormuş gibi oluyor.hatta ben gece lambası olarak da onu kullanıyorum
Zeytin MerveYildirim çok çeşidi var fisher price ın insan neye göre karar vereceğini şaşırıyor. Sizin dediğiniz modele de bakayım 😇
MerveYildirim Zeytin bide bi cok modele bakinca insanin kafası karisiyor . Ben oyleyim , bunu alicam diye gidiyorum bakiyorum daha degisik bi model var sonra kararsiz kalip geri eve donuyorum 😂😂
Zeytin MerveYildirim ay ben de öyleyim 😅 bir tanesini orada çok beğeniyorum, biraz araştırayım öyle alırım diyorum aklım hepten karışıyor
Svcnn Zeytin muhtemelen farklidr sizinki yagmur ormanyms cunku benm dedgmde fisher prce orman arkadaslri yazyrdu ama isigi yktu sadece sarkiliydi sizin dedgnz isikli olanlrdanms o modeller cok hosuma gtmsti