cgdmm0016 Kızlar 8 haftalık hamileyim önceki haftalarda çok fazla bulantım yoktu ama su an çok hissediyorum kafamı kaldırdığımda direk bulanıyor neyle bastırıyorsunuz bulantılarınızı nr yapıyorsunuz bunu için yardım ???
_zehra_ cgdmm0016 üzgünüm ama çaresi yok, bastıracak bişey yok. Bu gun midene ıyi gelen ertesi gün mahvedebiliyor. Ben su bile icemiyordum kana kana. Çok şükür 14.haftada baya azaldı. Sabredip beklemekten başka çare yok
Nuraslanklc cgdmm0016 ne bulansada yemeye çalış miden boş kalmasın açlık hissi bulantıyı daha da artırıyor
SalihaHakanetin cgdmm0016 ONZYD 8 mg doktor tavsiyesiyle bununla atlattım çok şükür bulantı bilekligide almıştım ama ilac daha faydalıydı çok şükür doktorunuza danışıp alabilirsiniz herhangi bi zararı yok
mrs Tuzlu kraker ayva beyaz leblebi biraz bastırıyor ben birde bulantı bilekliği aldım 10 haftalık olduk ama bulantı devam ediyor
cgdmm0016 SalihaHakanetin banada yazdı bulantı ilaçı fakat geçmiyor bulantı bilekliği ilk defa duydum onu araştırcm
Glcnapo Aç kalmak mideyi çok bulandırıyor aç kalmayın 1 saatte bir birşeyler yiyin meyve kuruyemiş gibi