Edayslm Kızlar bebeğim 2.450 kg ve 36.hafta doktor minyon doğacak dedi iki hafta geri çıkıyor fazla değilmi bende vicdan yaptım aynı haftada arkadasımın 2.500 kg du ona doktoru normal demiş. Bir akıl verin nolur 3 kilo olmadan mi doğar
Deletedmom124 Edayslm böyle kıyaslama yapman doğru değiller bebeğin gelişimi farklıdır bunu unutmamalisin taktığın 50 gram mi küçük olsun ne olacak 38. Haftada 3.150 doğmuştu oğlum kimseyi takmadım sağlığı yerindeydi sarılık ta olmadı şükür
Kdrkdr Edayslm kuzum zayıf falan değil bebeğin her doktor farklı söler. Benim de 34+4 de falan 2500 dü 36+4 de 3000 olmuş. Beslenmene dikkat et muz süt ceviz pekmez tüket. İnan ben dç günde iki öğün yiyorum iştahım sıfır ama bunları tüketiyorum bi tek 😔
zorkadin53 Edayslm 36. Haftada benimkide 2550 gramdı. Gelişim geriliği denilmediği sürece bunları kafana takma. Doktorum her zaman aynı şeyi söyler; "zayıf bebek en sevdiğimiz bebektir çünkü anneyi zorlamadan kolayca doğar."
elfkahramann Edayslm bebek ne kadar kiloluysa o kadar sağlıklı olduğu düşüncesi çok yanlış hepimiz farklı bireyleriz o başkasının bebeği bu sizin bebeğiniz daha anne karnında olan bebişinizi kıyaslamayın kendinizi 50 gramcık için heba etmeyin herşey güzel olacak diye düşünün 😘😘😘😘 benim bebeğimde bir hafta geriden geliyordu şuan 3 gün ileride gidiyoruz nasip herşey
Edayslm Deletedmom124 taktıgım 50 gram degil benim doktor iki hafta geri cıkarırken onun doktoru nasıl normal der. Zayıf yani bu gercek iki hafta hep geri ona nasıl normal diyor bende vicdan yaptım beslenemiyor diye
Derya6121 bebegın gelısımı ıyıyse hersey normalsa kıloyu kafanıza takmayın. Biz milletce alıskınız tombul bebek saglıklı dıye ama oyle degıl. Anne baba mınyonsa bebek tombul olmaz gayet normal seyler
Edayslm Derya6121 amniyom sıvısı ve kordon kan akımı yani beslenmesi iyi dedi ama ben neden alamıyor benim yüzümden mi diye vicdan yaptım😔
Edayslm zorkadin53 gelişim geriliği dediği ne oluyor canım. Bana öyle birşey demedi amniyom sıvısı en önemli olan oda iyi dedi. Ama neden almıyor ara acılacak diye cok korkuyorum
1seda1belinay Yaa canm benım kızımda da hep onden gıdıyor dedı 35+3de mecburi sezeryan oldm doguumdan bir saat once baktı 3.100gram dedı onden gıdıyor dedigı bebek ıcn bebegm dogdu 2785gram gerckten kiloya hıcc takılma saglıgı yerinde olsun tek 🙏
Tugcemir Bende 35+5 te gittim 2230 gram dı doktorum çok zayıf kaldığını söyledi, insan kahroluyor ne yapıcam bilmiyorum. Ceviz süt yumurta kaşar peynir muz tüketmeye çalışıyorum çok çok 😔
Edayslm Tugcemir ahh seni ben anlarım her kontrolde aglıyorum saglıklı dedigi hlde. Neden diye düşünmekten vicdan yapıyo insan
Edayslm elfkahramann ben 50 gram icin kıyaslamıyorum onunda aynı benimle ama bana iki hafta geri diyen doktor onun doktoru nasıl aynı kiloya cok normal diyor onu anlamıyorım. Normakde beklenen 36 da 2700 falan zayıf yani zaten vicdan yapıyorım onun doktoruna göre nası normal o anlamda dedim.
Deletedmom0026 Edayslm nasil ki insanlarn kilosu bir degil.bebeklerden de beklememelisin. Obez yada diyabet olan anneleri 5 kg diye dha mi saglikli ? Yapmayin bunlri kendinize de yazik
Baloglum93 Kilolu olması sağlıklı bı bebek anlamına gelmiyor yada zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor önemli olan gelişimi organları eli kolu gözü boşver doğunca alır kilosunu
Bilgeninannesi O doğana kadar 3 e yaklaşır canım 3 ü de rahat doğurursun sonra inşallah sütün de yarar oh tosuncuk olur Allahın izniyle sıkma canını bebeğinin kilosu gayet iyi ben anlamıyorum ki millet 5-6 kilo bekliyo galiba özellikle kaynanalar 🤔
Edayslm Bilgeninannesi kilosuz bebek sağlıksız demek asla değil tabiki ama 3 ün altınada insan vicdan yapıyor bakalım son dört hafta kilo alıyor diyende var bakalım
Deletedmom099 Edayslm bebek doğduğunda 2.5 kilo ve üstüyse normaldir ki senin daha 4 haftan var milyonlukta boy ve kiloyla alakalı değil canım ben 20. Haftada gittiğimde doktor boy kilo haftasıyla uyumlu gayet iyi ama bebeğin şuanlık minyon tipli doğacak gibi dedi açıkçası ben kilolu bebek istemiyorum kilo sağlık değildir unutmayın
Edayslm Deletedmom099 ck sukur canm doğumda 2.500 üstü olur ama üçü bulmaz. Sanki besleyemiyorum diye her muaynedeb sonra kahroluyordum. Bizede minyon dedi o neyle alakalıymış peki
Ecemsbaby Edayslm kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor her zaman canım canını sıkma. Gelişiminde sıkıntı yoksa minyon olabilir ki doğumun da kolay olur aynı zamanda. 😊
Susamanne Edayslm canım hiç sıkıntıya sokma aynı bedendeki günlerin keyfini sür derim 🥰 annem 3çocugunuda 2.500kg olarak dünyaya getirmiş allaha şükür hepimiz gayet iyiz 🙃
Brnsl Edayslm 35te 2478 gram dedi doktorum ben de korkmuştum sizin gibi zayıf diye her bebek aynı olmaz minyon olacak dedi. Sağlığı yerinde olsun zaten doğduktan sonra hızlı kilo alacak. Aynı yaştaki çocuklar aynı mı değil mesela biri daha uzun biri daha kilolu biri daha kısa öyle düşünmek lazım.
immos Edayslm 36 da benimde öyleydi minyon bebek dedi bugün 40 a girdik Doğumu bekliyoruz şuanda 3300 gayet normal yani kendinizi üzmeyin bebek herşeyini kendisi ayarlıyor zaten ☺️ Ayrıca minyon bebek daha çabuk büyüyor derler sağlıklı olsunlar da inşallah🤲🏼
Edayslm immos yaa darısı bana zaten son dört hafta bebek kilo alıyor diyorlar inşallah benimde öyle olur
Deletedmom124 Edayslm her bebek farklıdır bunu tekrar söylüyorum size zayıf değil normal bence boşuna takıntı yapıp hiç kilo almamasıni sağlamayı derim
Derya6121 Edayslm gonlunu rahat tut bebek saglıklıdır bırsey olsa doktorlar soyluyor artık patır patır olsa ınan soylerlerdı