May18 Ceylann12 aynen her seye razıyım acısı morarması esim yapıo cok sukur ıgne cok acımasa da her sefer bı heyecan yasıom valla siz kac haftlaıksnz ben daha 4 hafta yeni🐣 __meczup__
sinber May18 geçmiş olsun ben de 2 kğrtaj oldum ikincisi ikizdi ikinci hamilelikte coraspin başladık ama geç kalındı ve yeterli gelmedi şimdi coraspin kullanıyorum
Senarslanceliktas Alparslanmoms iğne ve ilaç kullanmanıza rağmen neden düştü acaba bende iğne kullanıyorum bide coraspin
__meczup__ Ceylann12 hastaneye git piskolejik olarak rahatlarsin ama her gün gitme bnim tavsiyem iki güne bir git mesela evde kendinde vurmaya alismalisin 9 ay her gün gidilir mi
Ceylann12 __meczup__ şimdilik hergun gıdıorum eşimde gelıo alışmak için ben iğne vuramam kendime eşim vurucak iğneyi o yüzden onun alışması lazım😂
eknsnsr98 May18 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın seninde evlatları olanda rabbim onlara bağışlasın hepimizin inş🙏
May18 eknsnsr98 siz de ıgne kullanıyor musunuz . Amın hepimizin saglıkla hamilelik bebekleri olsun ınsaalşaj burda herkes guzel yorumlar yazdı umarım bnde de ise yarayacak ıgne diye psıkoljmı saglam tutmaya calıom
Dnzdgn Mrvsln54 şuan ben de 7 hastalığım ama özeller kürtaj diyor.devlet araştırmaya gideceğim çarşamba günü.neyden olduğu bilinmiyor kalp atışı yok şuan.hamileleigi düşünürsen olmuyor mu illa hamile kalınca mi uyguluyorlar?