YaseminDurmazlgen Denizse merhaba hafif kasık ağrıları ve bel ağrısı olabiliyor.tuttuğunu ya da tutmadığını göstermiyor bu durum
Lekna Denizse valla bacım ister İnan ister inanma ama ben deli gibi uyuyordum kasık ve bel ağrısı cabası tabi şimdi 17haftalığız😇
Aliye Denizse merhaba benim ilk tüp bebeğim tuttu ve şuan 35 haftalık size naçizane Önerim belirti aramayın başkasıyla kıyaslamayın herkes birbirinden farklı çünkü. Sadece olumlu güzel şeyler düşünün şuan sizinle olduğunu düşünün bebeğinizin moralinizi hiç bozmayın allahım sağlıkla sıhhatle gönlünüze göre versin inşallah ☺
Denizse Nefesim peki canım hiçkalça bel aheısı yaşamadın mı ben transferin 2.gününden beri yaşıyorum gaz sorunum da transferden 1,2 saat sonra başladı acaba tutmadı mı ondan mı kalçam agrıyor,senin pozitif miydi canım
Nefesim Denizse Canım benım karnımın içinde ahrılar olustu son zamanlarda yanı 8. 9.günü başladı ondan once yoktu bısey ben oyle bıldım aslında tuttugunu 11.gün gittim kan verdım cok şükür pozıtıf cıktı ıns send eo guzl haberı al
Nefesim Denizse benım pozıtıfı cıktı canım cok iükür ılk günler inan bende hic agrı olması ama bır haftadan sınra karnımın ıcınde yer yer agrı oldu rahmıme agrı gırıyordu ben oyle anladım aslında inşalla hayırlsıyka sende guzel haberı al beklemek cok zor
Mis06 Canim bende de bir belirti olmadi cok erken bir zaman. 1 hafta sonra test yapip pozitif sonuc aldim
Kedicikiz Denizse 5. Gün embriyosun ise 9 gün sonra test yapabilirsiniz belirti aramayın her insanın gebeliği bile farkıdır. Ben regli belirtilerimin birebir aynısını yaşadım o kadar emindim ki regli olacağımdan hiç bir şeye dikkat etmedim. Biliyorum beklemek çok zor ama kendinizi dinlemeyin.
Birumut Benim ilk tüp bebeğimde tutmuştu bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yemek yedikten sonra miğdem kalkıyordu olumlu sonuç aldım ama kaybettim. Şimdi tekrardan yaptırdım 3. Günüm aynı belirtilerim var ama sonucu almadan kesin konuşamıcam böyle olupda 9. Günde düşük yapanlarda oluyor 😔😔😔
Mis06 Evet kesinlikle belirti degil, benimde 2 tane oncesinde negatif sonuclarim vardi ve 3. pozitif olanla belirtiler ayniydi. Kendimizi dinledigimizden kaynaklaniyor. Ama ben testi dayanamayip transferden tam 1 hafta sonra yapmistim🙈
Mis06 Birumut insallah canim, negatif sonucu defalarca yasadim Rabbim kimseye yasatmasin. Heleki tup bebekse cok emek veriyoruz 😔
Denizse Amin kızlar beklemek zormuş hayırlısı olsun herşeyin ben adet olmadan hep belim agrırırdı ondan çok korkuyorum
Minikaskim Benim 12. günüme kadar hep yattım kan akışı olsun diye arada evde dolandım solumdan iğne batması gibi his yaşadım hep birazda hissediyorsun zaten regliden farklı olduğunu inş tutar hayırlısıyla 🙏
Minikaskim Denizse süper canım inş hayırlı haberlerini alırız bol bol dinlen ayaklarını uzat bol su süt avakado ceviz fındık tüket allahın izniyle tutsun inş