Betulsna Dsozsoz Ben dün duydum 6+4 ama vajinadan baktı doktorum. Karından baktı göremedi bebeği o yüzden boş gebelik olmasından korktuk vajinadan baktık. Bebeği de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür 😊
Kubra_s Dsozsoz 7+2 de vajinadan gördük ve duyduk aynı hafta başka bir doktor karnımdan direk gördü ve duydu
Dsozsoz Betulsna bende ondan korkuyorum şuan 5+4 üm ben 5+ 2 ile doktora gittim kese var dı sadece haftaya tekrar gel dedi doktorum o zamanda 6+2 oluyoruz inşallah kendinide kalp atışınıda duyarız
Betulsna Dsozsoz İnşallah bebeğinizi de görür kalp atışlarını da duyarsınız 🤲 Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun💜
Dsozsoz Ha birde 5+2 de lekelenme oldu bendr çok az miktarda korktuk yerleşme lekesi dedi yinedr dikkat et dedi doktorum progestan verdi aynı durumu yaşadınız mı
hilobero Dsozsoz 5+3 günlükken keseyi gördük, 6+4 günlükken kalp atışını dinledik şükür 🙏 Yarın 7 haftalık oluyoruz🤗
Sammermaid Merhabalar ben de 7. Haftayı bitiriyorum ama hala kalp atışı duyamadık bu hafta inş duyarım ama doktorum bi umutsuz konuşuyo gibi iyice gerildim haftaya göre embriyo gelişimi geriden diyor kafam çok karıştı ve üzgünüm
Hawa4087 Sammermaid geç döllenmedir canınızı sıkmayın bana 6 haftalıkken sakat düşer felan dediler çok şükür çok sağlıklı herşeyi kafaya takmayın başka bir dr ilave olarak gidin özelliklede devlete gidin derim cunki sizden bi menfaatleri yok özeller para için herşeyi diyor
Hawa4087 Sammermaid ben sizin yerinizde olsam hemen yarın giderim yarın en yakın devlet hastanesine rutin kontrol sizinkiside iyibir dr olsun gibi arastirmayada gerek yok zaten bu gittiğinde kalp atışını duyarsın diye umuyorum gittiğinde gelişmeleri paylaşırsan sevinirim kendini üzme dua et duaya sığın canım