hilobero dilekkrtp Dün akşam çok açık bi kahverengi akıntım oldu pedimde ama değişkti hatta bağırdım korkudan sonradan baktım kan olmadığı sürece bi sıkıntı olmazmış tabi çok kahverengilikte iyi değilmiş, dediğim gibi benim çok açık bi kahveydi 1 kere geldi zaten
Ayseyucel33 dilekkrtp benim de hiç akıntı olmadı 6+6 yım ama 6+1 Ken doktora gittim daha bebek görünmedi kese ve bebeği besleyen tüp varmış 😔😔
Glcnapo dilekkrtp 6. Haftamda benim de lekelenmelerm oldu ama geçti şükür. Yerleşme kanamsı yerleşiyor iyice annesi 🤗 ama lekelenmenin rengi önemli olduğunu biliyorum. Koyu kan rengi ve kırmızı olduğunda mutlaka doktorunuza danışın.
dilekkrtp Brcuu Sanırım öyle doktora da gittim bi şey olmadığını söyledi yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallah 🙏
dilekkrtp Brcuu 2 günden beri aşırı bulantım var baş agrısı aldı başını gitti zaten geceleri uyuyamıyorum o derece mutfağa girmek dahi istemiyorum
Ayseyucel33 Brcuu bulantı çok var benimde midem ağzımda yani kusma, falan yok ama midem bulanıyor midem ekşiyor hamurlu şeyler poğaça falan yiyemiyorum asla daha çok sebze meyve ve ekşi acayip canım istiyor çünkü ekşi, mide bulantımı gideriyor🤗
Brcuu hilobero yerleşme kanaması diyolarya genelde pembemsi yada kahverengi diye duydum ama korkulcak bişey değildir bence Istah durumun nasıl bulantin oluyo mu
Brcuu Ayseyucel33 benimde öyle ne yazıkki azar azar yemeye çalışıyorum meyve sebze bide süt içmeye çalışıyorum
hava123 Kızlar bende 5 haftalıgım ama benim bulantım sabah erken degılde oglene dogru ve aksamları oluyor bu sekılde olam varmı 😔