Sinemtt Lütfen bana Bi yol gösterin bu baş ağrısı nasıl geçecek baş ağrısından bebeğimi emziremiyorum
Deletedmom124 Sinemtt hayırlı olsun sert kahve için bol bol bende baş ağrısı hiç olmadı doktorum her ihtimale karşı sabaha kadar içmemi önerdi kayısı suyu su sert kahve
Zade Sinemtt Kafeyinli şeyler tüketmen gerekiyor canım maalesef .. şade nescafe falan iç bol bol su iç günde 4 defa da parol al .. gerçi Minoset plus öneriyorlar post spiral baş ağrısı için ama emzirirken kullanılabilirler mu emin değilim
Sweetblonde88 Sinemtt hastaneye baş vurun. Bir hafta boyunca günde 3 4 saat serum ile sıvı takviyesi aldım. Gecmedi baska türlü. Kahve verilen ilaçlar hiç fayda etmedi. Kafama balyoz yer gibi cektim. Spinal mi oldunuz?
Sinemtt Zade sade kahve içmekten midem bulandı kafamı yastığa koyduğumda dümdüz yatınca geçiyor ama ne kadar doğru bilmiyorum
Zade Sinemtt Keşke ilk ameliyattan çıktığınızda size bilgi verilseymiş .. başınız dümdüz sabit kalınca baş ağrısı olmaz derler hep öyle hafifliyorsa o pozisyonda kalın kalabildiğiniz kadar bakalım inşalalh zamanla düzelir
Ikbalper Sinemtt bir yakınım bana kutu kolayı dik kafana içebildiniz kadar iç dedi vücuttaki narkozu alıyormuş. Kendi 2 doğumunda da öyle yapmış. ☺️
Sweetblonde88 Sinemtt aynı bende mahvoldum ama öyle su ile kahveyle falan gecmedi. Dediğim gibi serum aldım. Gecmiş olsun. Anestezi ilacının omurilik zarı dışına kacırılması ile akakalıymış.