gfazlioglu 15+3 üz arkadaşlar hiç kilo almamışım . Bundan sonra birden kilo artışı olur mu acaba bazıları öyle diyor
Loya06 gfazlioglu bu bünyeden bünyeye değişiyo canım mesela ben 31. Haftamdayım sadece 3 kilo aldım bazıları daha fazla alır yemesede 😊
hilobero gfazlioglu Ben 7 haftalığım 3 kilo aldım😂😂😂 Sigarayı bıraktığım için sürekli bişeyler yiyorum onu bastırmak için ondan🤦♀️
Medine_1992 gfazlioglu canım ben 16 haftaya kadar kilo almadım şuan 25 ve11 kilo aldım tek avantajı zayıf hamile kalmaktı
hilobero gfazlioglu Sabahları midem dönüyor sadece o kadar binlerce kez şükür öyle mide bulantılarım olmadı daha 🙏
aysenur4 gfazlioglu 23 ün en son 3 hafta önce gitmiştim doktora almamıştım 70le kalmıştım hamile 67 ye düştüm hala da 67yim değişmediyse bu son 3 haftada
tumerseyma gfazlioglu kişiden kişiye değişir hatta aynı kişide hamilelikten hamilelige değişir dedi doktorum 🥰 size de söylemiş olayım tamamen bünye ve hormonlarla alakalı 😊 ben 12. Haftadan itibaren düzenli aldım simdi 24deyim ve toplam 5 kilo aldim
Seherumeysa94 gfazlioglu bende 6. Ayıma girdikten sonra birden almaya başladım şuan 7,5 aya doğru gidiyorum ve aldığım kilo 10🤦🏼♀️😂
Gnl123 gfazlioglu 16 haftadan sonra kilo almaya başladım,şu anda 22+3 haftalığız, 5 kq almışız.1,5 ayda 5 kq alınırmı🤷Normalda fazla kilo almam.Gebelikde ister istemez kilo alıyor insan.
zelis63 gfazlioglu Ewt bundan sonra Başlar ilk 12 hafta almadm şimdi 23. Haftadaym 4 kilo aldım en fazla 15 gözden çıkardm inşallah üstüne çıkmam 4 ayım tam kaldı