Deletedmom0026 Kizlar hastane yakin ama herseyi yanimiza almak istiyorum cunku bulundgm yerde kar yollari kapatiyor gidip gelmem zor olacak. Gogus ucu kremi gogus pedi almadim gerek duymam diye. Geri kalan neler almam lazim neler yapmam lazim bilgi verebilir misiniz ? 1 valiz ve anne bebek cantamizi alacagim.
Aminem2020 Deletedmom0026 ben göğüs kremide koydum pedide cnm benimde çok uzak değil ama genede herşeyi koydum kapalı terlik koydum
Fey Ben de şimdi çantamı hazırlıyordum ki kaç tane bebek bezi koymalıyım diye düşünürken gruba sorayım dedim 🥰 kaç tane lazım olur acaba🤔
Deletedmom0026 Fey bana dogum yapan arkdsim 30 tane al dedi . Sezeryan olucam bende 2 gun kalicam ne olur ne olmaz diye 30 tane koydum
Fey Hlal eşimde abartma lazım olursa evden getiririm dedi hastane uzak değil🥰 terlikte karar veremedim üstü kapalı mı olsa açık mı
Hlal Hamile geceliği-sabahlık,yada pijama takimi Rahat terlik Emzirme sütyeni İç çamaşırı Çorap Hastaneden sonra giyilecek kıyafet,yelek Kişisel bakım ürünleriniz
Ytelmas Fey ben açık koycam çünkü hastanede lavaboya da gidiyoruz ellerimizi yıkamaya en azından rahat kullanmak için açık almak istedim kapalı ve ya lohusa terliklerini evde kullanmak daha uygun gibi geliyor nedense 🤷🏻♀️