Ezgimrt1 Kızlar Doğum ücretleriniz ne kadar merak ettim Bu arada Adana’da olanlar doktorunuz kim hangi hastanede ? benim Adana Güzelyalı hastanesi / bayram bukan 3,500 dedi hayırlısı bakalım kesin gideceğim hatta ortalama tarihi de aldık bakalım 🤣
sevval55 Ezgimrt1 kendi doktorum 5850 tl dedi pahalı geldi bize. Epidural 1000 tl üzerine. Sanırm hastane ve doktor degisicem doğum için😑
Gnl-grb Ezgimrt1 gaziantepteyim özel yaşam hastanesi sezeryan özel oda tutarsan 1.550 özel oda tutmassan 1.400
Rbs111 Ezgimrt1 İstanbul medipolde normal 1300 yaptırdım sezeryan 4500 ama normal Aralıklar 5000 i görmediği sürece canım senin hastane iyiymiş
Ezgimrt1 Bilgeninannesi paket şeklinde en başında almak daha mantıklı geliyordu canım Onuda zaten alamazdık evimiz doğudaydı görev sebebi ile ☺️ Birde Doğum çekimi yaptırmayacağım kendi çekimlerimiz olacak o yüzden paket almadım 😀😀😀😀
Bilgeninannesi Ezgimrt1 anladım canım bana hepsi fazla geliyor açıkçası 😅 üniversite hastanesinde doğumum ve muayenelerim toplamda 3 bin liraya denk gelmiş olacak doçent bir hocayla başladık devam ediyoruz bakalım 😊
Ezgimrt1 Bilgeninannesi canım ben araştırma hastanelerine falan güvenmiyorum ne yalan söyleyim aslında çok iyi doktorda yok duymadım yani çevremden ama gittiğin doktora güveniyorsan ne güzel hem fazla ücret vermek tabi ki mantıklı değil ama işte mecbur ben çok korkuyorum Doğumdan gittiğim doktorda annemin teyzemin kuzenlerimin doktoru değiştirmek istemiyorum çok güveniyorum eşim de çok şükür parayı sorun yapmıyor bana kalsa bende devlette doğurayım para vermeyeyim derim ama işte korku güvensizlik birde her zaman mı doğuracağım diyorum bu aralar yani gözden çıkardım sanırım ücreti artık çünkü öyle korkuyorum ki anlatamam
Bilgeninannesi Ezgimrt1 yalnız araştırma hastaneleri ve üniversite hastaneleri birbirlerinden farklılar üniversite hastanesinde hoca seçince çok daha güvenli sonuçta özellerdeki doktorları da onlar yetiştiriyolar ben de tam tersi özellere güvenmiyorum hiç zorluğa gelemeden hemen kesip biçiyolar hatta zorunlu sezeryanmış gibi bir de inandırıyolar bu yüzden ne devlet ne özel en iyisi üniversite hastanesindeki hocalar 😊
Ezgimrt1 deletedmom2626 öyle aynen güvendiğimiz doktor olsun da şu kadar olsun ne yapalım diyoruz işte
Ulzougyud Ezgimrt1 ben Ortadoğu’da Levent beye gidiyorum doktorumdan çok memnunum doğum ücreti olarak da 2400 ücreti.
Ezgimrt1 Ulzougyud duymuştum o doktoru da iyi diyorlar ücreti de iyi aslında Adana için normal genel olarak 2,500 3 3,500 istiyorlar doktorlar