Haazaall 14+3 hamileyim 3 kez doktora gittim ayrı ayrı .. hiç biri bebeğimin ne kalp atışını ne ise boy kilo hiç birsey söylemeden ultrasyon elime veril eve yolladılar hep ... ve ben cinsiyetini de artık merak etmeye başladım salı günü yine gideceğim .... Bakalım!! Bu durumu yaşayan varmi ? Ve benim 18 aylık oğlum var ayda 1 kez giderdim hep o hastahanede iyi doktorlara denk geldim detaylı bakıp konuştular ! Şimdi ise bisey demeden yolladılar hep
Zeyk Haazaall Devlet hastanesi ise maalesef rutine bağlamış sıradaki diye geleni gonderen doktorlar yapar bunu.. Ve ho haftalarda cinsiyet söylemiyorlar çoğunlukla. İyi bir bilgi almak istiyorsan 16.haftanda bir ozel hastaneye gidip hem bebeğinin durumunu hemde cinsiyetini öğrenebilirsin. Ben 15+larda bu şekilde yapmıştım.
Deletedmom2224 Haazaall Devlet hastanesi ise malesef öyle yapıyor ve malesef bu haftada cinsiyet söylemezler sorsan sanki dünyanın en büyük hatasını yapmış gibi insanı azarliyorlar bir de ne yapacaksın cinsiyeti diye değişik.
Hlal Haazaall devlet hastaneleri öyle canm benmde solememislerdi,,,,özelde 14.,Haftamda kız olduğunu ogrendm
masalsii Haazaall ya bence doktorla ilgili ben hem devlete hem özele gidiyorum devletteki doktorumda sağolsun ultrasonda bile anlatıyor bu kafası kolları bak şunu yapıyor vs diye hatta bikaçtane usg cıktısı veriyor bazen 🤷🏼♀️ Doktor şans işi tamamen