Ezgimrt1 Kızlar beyaz akıntı değil sarı olan ne oluyor ? Nişan kahverengi diye duydum ama sarı olan ne ?
Ftszgn Ezgimrt1 sarı alıntı enfeksiyonmuş ama nişan sümüksü balon gibi şeffaf hafif ara ara kan oluyo, benim 16 haftamda geldi nişanım rahim ağzım dikişli
Sakire Ezgimrt1 benim hamilelik boyunca hep sarıydı akıntım bir problem yaşamadım şükür. Yani beyaz iç çamaşırda sarı siyahta beyaz görünüyor işte. Yine de doktora sor bir idrar testi yapsın sana
Ezgimrt1 Ftszgn allahım yardımcın olsun inşallah sağ saglim şekilde bebeğine kavuşursun 🙏🏻 Çok zor ya hamilelik herşeyden korkar oldum ☹️
Ftszgn Ezgimrt1 Ben hamilelik sürecini hiç sevmedim,sorunsuz olanlar çok seviyor ama benin 16 haftada dikiş atıldı 26 oldum ama ahh nasıl olduk 🤦🏼♀️ Aminnn hepimiz insallaaahhhh
Ezgimrt1 Ftszgn bende çok zorlandım hala da öyle her hafta serum şekilde kan ilacı alıyordum şimdi 3 gümde bir oldu vücudum çok yoruldu kusmalarım da hala var hele ki 34. Haftaya girdiğimden belli çok kötüyüm agrılardan nefes alamıyorum
Ezgimrt1 Sakire yarın gideceğim canım soracağım zaten hem aklımda soru işareti kalmaz hemde ögreneyim bakalım neden oluyormuş 2 defa geldi sadece daha önce hiç olmamıştı