Sibel2344 A_C_04 adetin gecikmeden anlamstm normal adet belirtileri gibiydi ama daha fazlaydı görüşlerdeki hassasiyet agri şişmesi falan normale oldugundan daha fazla olmustu
Ftszgn A_C_04 ilk gece hamile kalmışım haberim yok,vajinal mantar oldum ondan doktora gittim hamile olduğunu ogrendim🤭🤭
Merve_kucuk A_C_04 adet olduğumda karnım ve genellikle sol bacağımın üstü ağrırdı sızlardı yani değişik bi ağrı.
Mrvsln54 Heisenberg canım bu sarı akıntı ne zaman oldu peki? Adetime 13 gün var sarı akıntım oldu bu sabah bende dedim enfeksiyon mu kaptım acaba.. Normalde de pek sarı akıntım olmaz benim genelde su gibi ya da yoğun beyaz olur
deletedmom2626 Adetim 10 gün geçikti mide bulantısı yaşadım çok az. En önemlisi başım döndü bir kere yer kaydı sandım ozaman anladım birde iştahım inanlmz açıktı çok yiyordum doymuyordum
Civcivim_34 Ftszgn aynen ben de öyle ilk geceden hamile kalmışım ben de hatta adet tarihine göre hesaplanınca düğünden 10 gün öncesi ☺️
Snglasln kitapkurdu bnmde adetime 10 gün var ve üç günden fazladır belim aralıksız ağırıyor sizin nasıldı bu belirti mi acaba
Zuleyhaaslan A_C_04 adetim gecikmişti bekledim 12 gün geçince anladım bide normal halimden çok fazla yoruluyordum 🥴
sevval55 A_C_04 hiç hamileliğe yormadıgım icin dusunmemistim ondandır diye ama hayatımda ilk kez göğüs uclarım tişörte sütyene değince acıyodu hassastı baya. Kasıklarımda hep bi çişim varmış gibi doluluk şişlik vardı ara sıra iğne batar gibi oluyodu