Tugba40 Hamilelikte Burun tıkanıklığı çok yaşıyorum arkadaşlar, uyuyamıyorum nefes alamayınca kullandığınız krem ya da viks gibi bişey oldu mu önerebileceğiniz
ays_ays Tugba40 viksi sıcak suyla kullanabikrsilin su kabın içine buharı rahatlatır ama vücuduna sürme sırtına felan birde bende şimdi burun tıkanıklığı için gittim doktora sprey verdi hamile olduğumu söyledim Bi sakıncası yokmuş
Hlal Ben kendimi bildim bileli nefes darligim var ,deniz suyu vermsdi,o biraz rahatlatiyo,suyla sirkeyi seyreltiyorun oylede çekiyorum burnuma oda iyi geliyor
Seydanurak Doktora danışmadan sakın burun açıcı kullanmayın hamilelikle hepsi kullanılmıyor, kana karışmayanlarsan veriyorlar ben hamileliğimin başında çok çektim alerjik burun etlerim şişiyordu
Sevilay_dvc Tugba40 serce parmagina bir damla dok burun icine sür. Hic bir zarari yok. Burun kanamalarini durduruyo. Rahatliyosun doktorlarin hepsi kullan dio canim. Bende youtubede annee kanalinda ogrenmistim.
TubaKorkmaz Son ayımdayım özellikle yatmadan önce inanılmaz tıkanıyor nefes almam mümkün değil birer fıs sıkıyorum sprey anca o zaman açılıyor benimde