Essem Merhaba hanımlar canım aşırı şekilde sıcak çikolata istiyor ama çok tereddütteyim. Içinde soya falan bulunuyor diye🙂
Zeyk Essem noluyormus soya olunca? Ben soya soslu tavuk veya salata yiyorum birşey olmuyor.. hiç bişey olmaz sıcak çikolata ictinginde Tabi bir damacana gibi büyük litreler içmeyi düşünmüyorsan
Essem Zeyk soya iceren gıdalar kesinlikle tavsiye edilmeyen gidalar diye biliyorum da yoksa yaniliyor muyum
Zeyk Essem Hiç bir yiyeceğin abartmadigin sürece zararı olmaz. Dışardan paketli gıda hiç mi tuketmiyorsun?soya dışında neler var içinde onların yanında soya çok masum kalır. Kasmayın bu kadar iç bir bardak sende rahatla bebeğinde yani ben nar da yiyorum. Maydanoz da yiyorum çok canım çekerse fastfood da tüketiyorum. Bana birşey olmuyor
Zeyk Essem valla ben hamileliğin hastalık olmaginin farkinda olan kisimdayim sakinilan ngoze çöp batar. Eşim de doktor zararı olacak şeylere önce o müdahale eder. Bence biraz akışına bırakın ve hamileliğinizin tadını çıkarın..
ShrBkr Essem sürekli içmeyecegine göre 1-2 kereden bişey olmaz , hiçbir şekilde kendinizi kisitlamayin, ucundan olur kiyisindan olur canınız ne isterse yiyin, hasta değiliz sonuçta hamileyiz