zengooo Marayy canim 26 yasinda asilama yaptim dustu sonra kendim hamile kaldim dustu sonra tup bebek 2 deneme olmadi suan 32 yasindayim.hepsinde biseyler cikti kist cikti adet gec oldum pskoljim hazir degildi keske en basindan tup yapip kurtulsaydim arada cok az fark var sana siddetle tup onerrim hemde embryon cok olur ilerde kardes yaparsn
Bsr37 Marayy evet canım ben kesinlikle ilaç kullanmadan adet görmüyorum hemde bekarlığımdan beri o zaman bile bana doktor tedaviyle hamile kalabilirsin demişti
Bsr37 Marayy benimki fazlaymış canım çocuğu olmayan arkadaşlarımda var onlarda pko ama düzenli senin gibi soğan suyuda çok işe yaramış
Kedili_Anne Marayy canım bence tüp bebeğe yönelebilirsin. Belli ki kistler engel oluyor. Aşılama da doğal yöntem sayılır. En iyisi dışarda sperm ve yumurtayı birleştirmek, yani tüp bebek gibi geliyor bana. Masrafı daha fazla ama çözümü daha ümit verici sanki.
Cigdembakar Marayy amin hepimize inşallah🙏🏻 Bende hep öyle düşünmüştüm hatta şuan bile aşılamaya verdiğim paraya acıyorm ama hwr yolu denemek lazm işte nerden olacağı belli olmuyor ama dha önce denediysen aşılama deneme insan zaten umutsz oluyo 🤦♀️
Cigdembakar Marayy ben tüp bebeğe başladğmdada baya umutsuzdm gerçi olmica dedim sürekli ama çok şükğr oldu darısı sna inşallah rabbim bizleri boş çevirmez inşallah aşılamada olsa tüpde olsa güzl sonç alırsınız