Deletedmom090 Kizlar bu ay ovulasyon testi kullanicam Allahin izni ile ancaq ilk defadir yapicam internetden gerekli bilgiyi nasil yapildigini filan hepsini oğrendim siz ovulasyon testi kullanip memnun kaldiniz mi ? Bana tavsiyeleriniz nedir ?
Deletedmom090 Nazliii35 Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin benim için dua edin lutfe Rabbim bu ay banada nasip etsin hayirlisiyla
Nazliii35 Deletedmom090 Allah isteyen herkese versin sanada 🙏 ben çok güveniyorum instagramda birgebeningünlüğü sayfasına bakıp videoları izleyebilirsin
Gzmnr Evet canım bende 7haftalık hamileyim laboquick ovulasyon testi sayesinde😊 kırmızı çizgi olduğu gün ve daha sonrası 3 gün ilişkiye girin mutlaka.
Pnryn Ben de birgebeningunlugu ebru hanimdan cok memnunum ilk testimde tuttu tabi simdi risk var ama olsun😔
Glyzn Pnryn bende onun testlerını kullanıyorum gecen ay en son ayın 26 hasta oldum daha olmadım ovulasyon testı yalıyorum uc gundur belkı hamılelık anlasılır dıye cıf cızgı cıkıyor bazen t bıraz daha koyu cıkıyor https://i.imgyukle.com/2019/12/01/RXF8nR.jpg sımdı yaptıgımda da sonuc bu sızce hamılemıyım ınstagram kullanmadıgım ıcın ordan bılgı alamıyorum
Yello Glyzn kuzum adetın uzerınden baya gecmıs t bu kadar koyuysa hamıle olablrsın hemen test yap derım
Gzmnr Deletedmom090 İnşallah canım. Günleri güzel değerlendirirsen allah nasip ederse olur inşallah ♥️
Deletedmom090 ekin4 şukur canim bede laboquck siparis etdim 50 li olandan Allahin izni ile banada nasip olur tez zamanda
Deletedmom090 Gzmnr evet en onemli o zaten Allah nasip etsin gerisi teferruat elimden geleni yapmaya calisiyorum Allaha tevekkul artik