Mehtap_Aktas94 Merhabalar biz bugün oğlumla 27+5 günlüğüz 3 gün önce kontrolümüze gittik 1 kg 30 cm boyumuz vardı sizlerin nasıl acaba bu haftalarda kilolari 🙂
Tlysfk Mehtap_Aktas94 27+2 iken 1250demişti doktor daha haftaya cuma gideceğim doktora 30.haftamda bakalım ne diyecek. Artık erkenden çağırtacakmış 🙈
Gzd_ Mehtap_Aktas94 şuan 29+5 en son 26 iken gitmiştim doktora 900 gramdı haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum bende çok merak ediyorum 🙂
Mehtap_Aktas94 Tlysfk maşallah sizin ki tombik olacak sanırım haftaniz falan normalmi ilerde falan mı gidiyor
eminegizem Ben kaçıncı haftada gittiğimi hatirlamiyorum en son 1 kg 56 gramdi 35 cmdi, suan 29+4 üz rabbim hepimize saglicakla kucagimjza almayi nasip etsin subatin kaçı doğum inşallah
Mehtap_Aktas94 eminegizem amin inşallah 😍 25 Şubatta günümüz doluyor artık oncesimi olur sonrasimi bilemiyorum ama 🤗
Mehtap_Aktas94 Gzd_ büyürler pıtırcıklar maşallah hepsinede 🙏 hayırlısıyla sağlıkla kavusalim hepimizde biz güzel anneler💖💙😊
Tlysfk Mehtap_Aktas94 ileri de dedi doktor, şeker yüklemesi de yaptık çıkmadı 2hafta ileri de olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama bilemiyorum erken doğum olur mu😞
Ecemsbaby Mehtap_Aktas94 bizimkinin de yedikleri kiloya degil boya gidiyor 😇 10 gün sonra randevumuz var bakacağız bakalım ne kadar oldu. 27 haftayı doldurduk bizde şubat sonu gibi görünüyor dogum hayırlısı 💙