Sonunda bana da nasip oldu hep düşünürdüm nasıl olacak nasıl bitecek ama Allah’a şükür şimdi Yanımda mışıl kılık uyuyan bir prensesim var 🙈
normal doğuma çok istekli biri olarak devam etmişti hamileliğim son ana kadar hep öyleydi perşembe günü nişanım geldi hatta burada da sormuştum arkadaşlara ne yapmalıyım diye sonra gece sancılarım gelmeye başladı 2 gibi uyandım zamanla düzenli gelmeye ama çok hafif gelmeye başladı arada giren adet sancıları gibi neyse saat 4e kadar bekledim evde dolaştım bi yandan çantalarımı kapıya koyuyorum falan yeni doğum yapan bir arkadaşıma yazıyorum o da artık git bak 2 saattir düzenli geliyor birden çoğalmadan gidin dedi eşimi kaldırdım arabaya bindik arabamız çalışmadı indik hemen hastane dibimizdr olduğundan yürüyerek gittik hem bana da baya iyi geldi yürümek giriş yaptık nts bağladılar evet sancı çıktı dedi açıklığa baktı nöbetçi doktor 3 cm dedi yatış verdi kendi doktorumu aradı neyse ben nts bağlandım bir süre sonra desteklemek amaçlı suni sancı taktılar alttan yapılan muayeneler çok zordu yerinizden zıplatıyor sizi sanırım birazda ebeden ebeye degişiyor. gece 4 buçukta girdiğim sancı odasında pilatesten tut yürüyüşten tut sıcak duştan tut yapmadığım şey kalmadı öğlen 12 oldu 5 cm açıklık oldu akşam 5e kadar açıklık hiç artmadı ve ben de artık bitmiştim gerçekten tükenmiştim doktorum geldi Melisa ne yapsak artmıyor açıklık sezeryana alalım artık seni çok yoruldun dedi bende artık ağlamaya başlamıştım çünkü tükenmiştim çok gğzel dayandın ama bazı şeyler olmazsa olmuyor dedi sezeryana alındım spinal bebeğimi gördüğüm an muazzam bir an asla unutamam ameliyathane de çok üşüdüm çıktıktan sonra baya kendime gelemedim😓 velhasıl kelam gğzel anne adaylarım bir şey tamamen bizim istediğimize göre değil nasibe kısmete göre gerçekten 12 saat sancı çekip sezaryene alınmak beni gerçekten mahvetti ama kızımı gördüğümde yaşadığım O bütün kötü şeyler unuttum hiç bir seye kendinizi zorlayıp psikolojinizi yıpratmayın hepinize hayırlı doğumlar sorusu olanlara seve seve yazarım Allah hepinizin yardımcısı olsun 🥰🌸👨👩👧