Mstfaslhn1234 Glcnazz10 ama çok pis boğaz olduğum için hamile kalmadan önce de herşeyi istiyordum şimdi istemiyorum yda canım istiyor diye aldırıyorum
Merve_kucuk Duyguluuu Yok henüz alış veriş yapmadık öyle ama. Bime 5'li yenidoğan seti gelmişti 19 kasımda ondan aldk 3 tanede 0-6 ay çorap aldık. Emzik aldık ve biberon aldık😄😄 Eşim sabırsız bu konuda alma desemde aldı😊
Duyguluuu Merve_kucuk 😊😊😀😀 eşler sabırsız bende almadım henüz canm daha evet bime geliyor onlar iyi yapmışsın
Merve_kucuk Duyguluuu Tamda cinsiyetini öğrendiğimiz güne denk geldi aldiklarimiz 😄😍 Eşime diyorum peki kız derse doktor ne olacak ? Değişim yaparlarsa değiştiririz yoksa mavi mavi kullanır diyor😊😄
Duyguluuu Merve_kucuk 😀😀😀😊😊 artık kız erkek farketmiyor ki kullanıyorlar ikisi de öyle yaparsınız değişim olursa yoksa kullanır napcan kesin olmasi senin cinsiyet daha olsaydı
Merve_kucuk Duyguluuu detaylı ultrason için tam 20 haftalıkken gitmeyi istiyorum ama hangi güne randevu alabilirsem o güne alıyorum riske atmamak için. Şimdi 17 araliga aldm 19 araliga felan alabilirsem eger 17 iptal edeceğim. Instagraminiz varsa takipleşelimmi
Duyguluuu Merve_kucuk detaylı nereye gidiceksin aldın randevu . Instagram kullanmıyorum canm malesef kapattım onceden faceboktan eklim seni konuşuruz ordan da
Merve_kucuk Duyguluuu Devlete gidiyorum doktora randevu aldım 🙂 Doktorda radyoloji doktorunun yanına in der diye düşünüyorum. Faceyide biz kullanmıyoruz 😊