Valla noldu bende anlamadım inanın. Normal bir gündü, o ana kadar sancım olmadı sadece 2 gün önce incecik bi kan gördüm akıntıda sanırım o nişandı ama üstünde durmadım çok minikti diye, son zamanlar normaldir kılcal damar gibi olunca gelen kan sormadım da doktora. belki de nişan değildi bilmiyorum tabii.. 37+1in son saatleri 23.00 kanepeye uzandım içimde birden bir şey patladı gibi oldu ben anladım suyumun patladığını anlaşılıyor çünkü acı yok ama bebek hareketinden farklı bi histi hemen anladım. eşimde yanımdaydı dedim suyum patladı kalktığım gibi baktım su geliyor böyle hafiften ıkındıkça geliyor. Annemlerdeydim bu arada babamla komşuya gitmişlerdi misafirliğe. Eşim hemen aradı çağırdı komşuyla geldiler. Çantama koyulacaklar hazırdı ama çantayı tam hazırlamamıştım tabii bu sırada su geliyo hala. Onlar çantayı tamamladı ben banyoya girdim hızlıca Üstümü değiştirdim 25-30 dk geçti suyumun gelmesinin üzerinden arabaya binecekken hafiften kasıklarıma ağrı vurmaya başladı. Neyse hastaneye geldik yakındı 10 dkda vardık. buraya kadar 1-2 kere adet sancısı gibi sancı girdi neyse doğum katına çıktık ebe geldi ilk defa alttan kontrol olucam normalde 38de gel dedi doktorum haftaya bakacaktı ilk kez çıktım çatala ebe baktı çatıma falan acımadı o heyecanla o acıyı düşünmedim zaten kaç cm diyorum açılmam bir şey demedi lavman yapıcam dedi neyse yaptılar üstümü değiştirdiler odaya aldılar nst bağladılar benim sancım gelmeye başladı ama dakika tutmadım kısa aralıklarla geliyordu ben kaç saat çekicem bu sancıyı açıklığım kaç derken doktorum geldi aramışlar hemen tammış açıklığım meğer. Çok şaşırdım o an. Beni kaldırdılar doktorumun gelmesiyle doğumhaneye götürdüler çıktım çatala doktor geldi uyuşturdu sancı gelince ıkın dedi bana. Bu arada hastaneye gelmem ile çatala çıkmam yarım saat sürdü yani totalde suyum geldikten sonra yaklaşık 1 saat içinde çataldaydım 😂sancı olduğu için bir şey anlamıyorsunuz zaten iğneden kesikten sancı geldikçe ıkın diyorlar tüm gücümle ıkınıyorum yetmiyo daha kuvvetli falan diyolar hadi yaparsın kafası göründü falan diyor doktorum ebe karnıma bastırdı diyorum bastırma nolur ben ıkınırım tamam diyo ama ıkınıyorum yetmiyo valla ıkınamadığım için bastırmalarla birlikte 35 dk fln sürdü neyse çok şükür çıktı bir anda bebeğim 💕🤲🏻 Götürdüler bebişi sonra getirdiler yüzüme değdirdiler beni diktiler o sıra ama dikiş sayımı söylemedi doktorum. beni kaldırdılar pijamamı giydirdiler tekerlekli sandalyeye oturdum bebeği de kucağıma verdiler öyle çıktık. Eşim annem babam kardeşim komşumuz kardeşimin arkadaşı herkes bizi bekliyordu. Fotoğraf çektiler odama geldim şükür çok iyiydik ikimizde ben biraz korktum erkendir diye ama küvöze de girmedi. 37+2ye henüz geçmişken 22 Kasım 00.38de 50 cm 2905 gram doğdu oğlum. Biz 10 günlük olduk bile aralık annesi olacakken kasım annesi oldum.😊 Herkese böyle kolay doğumlar diliyorum. Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaAllah 🤲🏻 Tavsiye olarakta mutlaka depend ve gecelik alın işinizi çok kolaylaştırıyor.