Hazanur Ben asilama yaptirdim 13 uncu gun bugun yarin sabah test yapicam nolur dua edin kizlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Alismomi Hazanur yarın sabah güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim Allahım gönlüne göre versin 🤲🏻❣️
Guleren Hazanur Allah bahtından güldürsün canım benim sağlıklı sıhhatli umut dolu güzel haberlerin olsun inşallah 🙏🏻💕
Hazanur Sghslove aminn insaallah cnm inanki simdi teste baktim ama yok dedim yarin sabah yapicam dedim koydum girdim yataga
Hazanur Alismomi aminnn cumlemizin gonlune gore versin gercekten boyle sabir veripte beklemede olanlara isteyenlere herkese nasip etsin insaallahh
Sghslove Hazanur bende tüp bebekle gebe kaldım doktorun verdiği tarihe kadar test yapmıcam diye diretmiştim ☺️ Hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hazanur Sghslove aminnn bende oyle dedil cunku. Gecen ay burda bana yap yap dediler 12 inci gunu yapmistim falan ondan bu sefer o tarihe kadar yapmicam dedim bakalim yarin sabah yapicam ins positif dir de esime sabah sabah supriz yapayim
Canimoglumkubra Hazanur herşey gönlünnce olsun inşallah Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏