hunerirem Kızlar şu illete bi çare bulabilen var mı ? Şunu şunu yaptım iyi geldi diyebileceğiniz bişey. Gecelerim zehir oldu oturdum sinirden ağlıyorum artik
Muallimannecik hunerirem magnezyumu düzenli kullanıyorum ve gün içinde yürüyüş yapıyorum çamaşırınızda bacaklarınızı yukardan sıkmamalı dolaşımı engellememek için
uleKseTop hunerirem Allah kolaylık versin ilk gebeliğimde yaşadım gece uyku uyuyamazdım elimde yastık oda oda gezerdim belki biyerde sızarım diye doğurana kadar çektim ben maalesef
Srpplt hunerirem dizlerinizden asağı ki bölümü soğuk suya tutabilirsiniz ben faydasını görüyorum denemenizde yarar var 😊
Af072019 Muallimannecik doktorunuz magnezyum bunun için mş verdi bana vermedi de gerçi ben bu şikayetimi söylemedim
Poncigim2508 Bende de aynısı damarlarım çekiliyor gibi her gece eşime ovduruyorum uzatıyorum yok çekiyorum yok 🤦♀️
Ozlem35 Hep bir gerilmek söz konusu oluyor bende de ara ara, bacaklarımı nerdeyse kesmek geliyo içimden....Damarlarım çekiliyor gibi..Tuhaf Birşey anlamadım 😑😑 Gerilme isteği çok fazla bende de...
MssKrks Sanırım bende de var 9. Haftadayım .. Ağrı olmuyor ama sol bacağımda sürekli karıncalanma uyuşma oluyor çok huylanıyorum 😩 doktor magnezyum verdi kullanmaya başlayacağım inşallah işe yarar 🙏🏻