Gamzekacanlar Agrı yok hiç bir şey yok uykum olmasına ragmen uyuyamıyorum var mı kızlar yaşayan aranızda 32+3 bu arada😩😩
AryaNur Gamzekacanlar bendede var o sorun 29+6 yız gece uyuyamiyorum sabah 4-5 gibi uyuyorum 9 da uyaniyorum 🥴 allam bullak oldum
Guleren Gamzekacanlar aynı canım yalnız değilsin.Hamilelikte çabuk yorulur bol bol uykun gelir diye anlatıyolardı valla deli gibi sürekli uyanığız 😂 Allah sağlıklıca versinde geçer inşallah bu günlerimiz üzülme.
Gamzekacanlar Sona dogru yaklaştıgımızdan mıdır bilemiyorum ama annelik gerçekten fedakarlık Rabbim yardım etsin hepimize 😏😅 Denizincani Cananbaran
Denizincani Gamzekacanlar ah canim sorma dogumdan sonra geceleri uyuyamayacak olma dusuncesi bile huzurumu kacirmaya yetiyor o kadar deliksiz bir uykuya ihtiyacim war ki ne yazikki olmuuor uykuya duskun biri olarak pskolojm bozuldu resmen agresf sinirli oldum bu sebepten me yapacagim da hic bilmiyorum 😏
Muneweralp Ben daha 28 haftalığım ama bende de uyumak sıkıntı birde çalışıyorum hafta sonu sorun değilde hafta içi helak oluyorum
melikeyakisikli saat 05:15 gram uyku yok ağrı yok mide bulantısı yok 36 haftalık olduk zaman geçmiyor uyumayı özledim 😔
Canan1bozkurt Aynısı bende de var kızlar aha uyandım uyuyamiyorum 🤷♀️🤷♀️ Minigimde benle beraber uyanık oturuoz şimdilik bakalım iyiki şu forum olmuş 😁