Hilaldenerieser HappyMom Pentide %40 indirim var, emzirme atleti ve sütyenleri bayağı düşmüş.. bi atlet 30 tl aldım çok güzel 👍🏻
Seymanur0707 HappyMom https://www.joker.com.tr/urun/inglesina-zippy-light-sweet-puppy-total-black-129234?gclid=EAIaIQobChMI9IfuvZyu5gIVRJnVCh3Rnw65EAkYBiABEgJvoPD_BwE&gclsrc=aw.ds
HappyMom Not: Tüm annelerimizin yorumlarınızdan faydalanması için sadece indirim haberi paylaşmanızı rica edeceğiz. (Harici yorumlar silinmektedir.) Anlayışınız, desteğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederiz.💜
Deletedmom00260 Trendyolda silvermoon gümüş göğüs kapakları indirimde. Almak isteyen varsa baksın ben spariş verdim.
Deletedmom00260 Suwen iç giyimde de yüzde 50 indirim var. Dün lohusa takımı ve emzirme sütyeni aldım. Hepsi yarı fiyata geldi. Ürünler kaliteli. Tavsiye ederim.
Sibel2344 Kompedanda minimizer emzirme sutyenleri 15 tl ankara kızılay subesinde böyleydi diger şubelerde de vardir belki
Senam19 A101de temiz içerikli olan ünibaby ıslak mendil 4lü paketi 10 üzeri alışverişlerde 13.90 tanesi 3 buçuk tlye geliyor kaçırmayın stoklayın..